Puijo Wolley 3 - 1 LP-Vampula (25-20, 27-25, 26-28, 25-19)

Avauskokoonpanot:
LP-Vampula: Biberdzic (C), Aalto, Brennan, Kuusela, Kukkonen, Jones ja Minkkinen & Naasko (L)
Puijo: Autere, Kääntä, Palmer, Räty, Tikka, Räsänen ja Help (L)

Ensimmäisen erän alussa molemmat joukkueet onnistuivat upottamaan hyökkäyksiä toistensa kenttään Puijon ollen hieman vahvempi. Ero kasvoi Emilia Käännän hyökkäyksellä neljään, 9-5, jolloin huittislaisten päävalmentaja Stefan Paunovic jakoi joukkueelle näkemyksiään. Puijo meni 15-8 johtoon kahden Aniah Palmerin nelospaikalta tippaaman jujun myötä. Ensimmäisellä hän pelasti Puijon huonosti käsittelemän pallon sijoituksella takanurkkaan ja toisessa käytti fiksusti torjunnan käsiä hyväkseen. LP-Vampulan aikalisän jälkeen vieraat onnistuivat Linnea Kuuselan ja Kate Brennanin johdolla kuromaan kiinni 15-11 asti, jolloin kotijoukkueen Pekka Seppänen puhutteli pelaajiaan. Nyt oli Selma Räsäsen vuoro tipata torjunnan taakse, pisteiksi 16-11. Vieraiden ulkomaiset pelaajat onnistuivat hyökkäilemään joukkueensa 16:en pisteeseen, jonka jälkeen Puijo eteni huiman pallorallin päätteeksi eräpalloon 24-16. Peli ei ollut läheskään selvä, ja Puijon virheen sekä kahden Kuuselan pisteen jälkeen tilanne oli kiristynyt 24-19:än. Puijon aikalisäkään ei vielä ratkaissut erää, mutta Palmer laittoi sille lopulta pisteen 25-20.

LP-Vampula oli toisen erän aluksi vahvempi ja johti ottelua Puijon pysyessä aivan tuntumalla ja käyden välillä tasoissakin. Kotijoukkue ei saanut Cheyenne Jonesin syöttöä nousemaan, ja sen myötä huittislaiset menivät kolme pinnaa keulille 11-14. Puijon aikalisä, jonka jälkeen Puijon Palmer tappoikin pallon sangen päättäväisesti. Vampula kuitenkin paineli keulilla, ja Puijo ei tuntunut pääsevän rinnalle. TIlanne oli kuitenkin tasan 17:ssä pisteessä Emilia Käännän ässäsyötön ansiosta, ja LP-Vampula otti aikalisän. Joukkueet tekivät parit pisteet vuorotellen, mutta Puijo onnistui ottamaan 20-19 -johdon Ella Autereen torjunnalla. Seuraavakin piste kotijoukkueelle 21-19 ja LP-Vampula aikalisälle. Liina Rädyn seuraava syöttö lipsahti verkkoon, mutta ero säilyi vastustajankin syötettyä virheen. Kuuselan määrätietoinen hyökkäys nelosesta kiristi eron pisteeseen ja seuraavakin piste ehdittiin jo tuomita vieraille, mutta päätös muuttui 23-21 LP-Vampulan takapelaajan rikottua kolmen metrin rajaa. Jones hyökkäsi vieraat pisteen päähän, ja sekavan pallon jälkeen peli oli taas tasan 23-23. Puijo aikalisälle. Pallo Puijon torjunnasta leveäksi ja eräpallo 23-24 Vampulalle. Selma Räsäsen tasoitus kakkosesta ja eräpallo Puijolle vastustajan hyökkäysvirheellä. Pallo taas Puijon torjunnasta leveäksi, 25-25. Käännän sikaviistolla 26-25.

Pitkän erätauon jälkeen Puijo teki tukun virheitä ja aikalisä tuli ajankohtaiseksi tilanteessa 1-4. Ella Aallon ässäsyötön ja Jonesin hyökkäyspisteen jälkeen ero oli jo 1-6. Puijo onnistui Palmerin ja Räsäsen johdolla kiristämään tilanteeksi 5-7 ja vieraat turvautuivat aikalisään. Peli oli tasan 9-9 Käännän hipaisemalla toimittaman pallon hölmistyttäessä LP-Vampulan. Palmer ja Räty ottivat mallia ja tippasivat heti perään hekin pisteet. Seuraavan kerran peli oli tasan 12-12, kun Biberdzicin syöttö putosi aivan Puijon kentän takarajalle. Kate Brennan hyökkäsi vieraat johtoon 13-14, mutta Palmerin rajaan rullaama hyökkäys tasoitti pelin. Seuraava johto Puijolle kahdella vieraiden hyökkäysvirheellä 16-14. Eroksi 18-15 melkoisen pingpong-pisteen jälkeen ja LP-Vampula aikalisälle. Puijo päästi vieraat tasoihin 18-18 ja ohikin 19-20, mutta onnistui vielä pitämään pelin hyppysissään. Jones löi vieraat 21-22 -johtoon Puijon torjunnan käsien kautta ja eräpalloon 22-24 torjunnan läpi 22-24. Puijo selvitti eräpallot ja sai oman ottelupallonsa 26-25 Palmerin hyökättyä aivan takarajaan. Kuusela iski tasoituksen torjunnan käsien kautta. Vieraat saivat uuden mahdollisuuden Palmerin törmättyä Lotta Kukkosen  torjuntaan. Erän ratkaisi 26-28 Palmerin pitkäksi painunut hyökkäys.

Neljänteen erään kotijoukkue lähti virkeämmin ja tilanteeseen 6-3 mennessä Puijon keskipelaaja Ella Autere oli tehnyt jo 3 pistettä. LP-Vampula ei toki tähän tyytynyt ja kiri tasoihin 8-8. Tällöin Puijo heräsi ja teki 4 pistettä putkeen. Vieraiden aikalisä tilanteessa 12-8, jonka jälkeen tilanne kiristyi 12-10:en ja Puijo otti aikalisän. Tikan satasella ja ässällä johto turvallisemmaksi 14-10. Turvallisuuden tunne oli jälleen pelkkä illuusio, sillä LP-Vampula kiri pisteisiin 16-14. Tilanteessa 18-14 vieraat käyttivät aikalisän, jonka jälkeen Puijon Kääntä nappasi pari pistettä verkolla ja tilanteeksi 20-14. Tilanne kiristyi taas 21-17, mutta Tikka hyökkäsi ja Räty torjui Puijolle johdon 23-17. Puijo pääsi käsiksi eräpalloihin Vampulan virheellä. TIlanne kaventui 24-19 asti, mutta tuolloin Tikka onnistui päättämään erän 25-10 ja ottelun 3-1.