Aniah Philo liittyy Puijo Wolleyn vahvuuteen

8.11.2023

Puijo Wolley on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen yhdysvaltalaisen yleispelaajan Aniah Philon kanssa. Philo saapui Suomeen marraskuun alussa ja on harjoitellut joukkueen kanssa siitä asti.

”Etsinnästä huolimatta emme saaneet meille sopivaa neljättä yleispelaajaa kesän ja alkusyksyn aikana, joten lähdimme kauteen vajaalla joukkueella ja jäimme etsimään meille oikeaa pelaajaa. Aniah on tuo kaipaamamme palanen”, kertoo päävalmentaja Pekka Seppänen.

Aniah Philo: ”I am excited to be apart of this joyful and energetic team. I love my teammates, coaches, and staff that support us. I can't wait to see where we go moving forward" 

VAPAA SUOMENNOS: "Olen innoissani saadessani olla osa tätä iloista ja energistä joukkuetta. Rakastan joukkuekavereistani, valmentajia ja staffia, joka tukee meitä. En malta odottaa minne asti menemme, kun pääsemme vauhtiin."

Philo on pelannut Yhdysvalloissa kovatasoisissa yliopistojoukkueissa. Hän aloitti kentuckylaisessa Louisvillen yliopistossa 2015 ja siirtyi seuraavalla kaudella teksasilaiseen Bayloriin. Muutaman välivuoden jälkeen hän pelasi kreikkalaisessa Apollon Kalamatasissa 2022-23.

176-senttinen Philo on kotoisin Koillis-Teksasin Rockwallista Dallasin liepeiltä ja täyttää joulukuun alussa 27 vuotta. Pekka Seppänen odottaa hänen tuovan monipuolista osaamista Puijo Wolleyn peliin.

Pekka Seppänen: ”Aniah on kokenut ja taitava pelaaja. Hänen vahvuuksiaan ovat puolustaminen ja nopean laitapassin hyökkääminen. Hän tuo hyvän lisän meidän vahvaan yleispelaajistoon."