Emilia Kääntä ja Veera Help jatkosopimukseen Puijossa

21.4.2023

Naisten maajoukkueryhmään noussut, 23-vuotias yleispelaaja Emilia Kääntä jatkaa Puijossa. Tälle Alavieskan Virin kasvatille tuleva kausi on Puijossa jo neljäs. Emilian sopimus on kestoltaan yksivuotinen.

Kiuruveden Luomu-Wolleyn kasvatti, 18-vuotias Veera Help jatkaa myös Puijossa. Liberon tontilla häärävälle pelaajattarelle kausi on toinen Puijon paidassa. Myös Veera on mukana maajoukkuetoiminnassa nuorten maajoukkueessa. Veeran sopimus on kaksivuotinen.

Emilia Kääntä, yleispelaaja:
“Hyvillä mielin sopimuksesta! Oon hyvin kotiutunut Kuopioon tässä kolmen vuoden aikana ja mielelläni jatkan yhteistyötä Puijon kanssa. Viime kausi meni hyvin mutta ensi kautta kohden tehdään töitä, että ollaan vielä kovempia!

Veera Help, libero:
“Kiva jatkaa ensi kaudellakin Kuopiossa, oon viihtynyt täällä kaikin puolin hyvin! Odotan jo innolla tulevan kauden treenejä ja pelejä ja tietysti sitä, että pääsee taas kehittymään lisää! Nyt hetki vielä lepoa ja sitten kesätreenien pariin!”

Päävalmentaja Pekka Seppäsen kommentit sopimuksista: 
“Emilian jatkosopimus on iso asia joukkueelle. “Eki” otti menneellä kaudella selkeän pelillisen askeleen eteenpäin ja tavoite on että kehitys jatkuu ensi kauden aikana. Hän on yleispelaaja isolla Y:llä, kaikki pelin osa-alueet ovat hyvin hanskassa.

Veera pääsi ensimmäisellä Puijo-kaudellaan hyvin liigavauhtiin mukaan ja kilpaili tiukasti peliajasta ennen kuin loukkaantuminen sotki loppukauden. Tulevalla kaudella Veeran kanssa tavoitellaan lopullista läpimurtoa liigatasolla.”
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Sopimustilanne 2023-2024: 

Oksana Rusnachenko, passari
Emilia Kääntä, yleispelaaja
Minna Uusi-Illikainen, yleispelaaja
Venla Huoman, yleispelaaja
Ella Autere, keskipelaaja
Veera Help, libero