Nuori Liina Räty Puijoon passariksi

16.8.2023

Liina Räty Puijo Wolleyn passariksi

Viime kevään pudotuspelien sankari Liina Räty palaa Puijo Wolleyn joukkueeseen kahden vuoden sopimuksella. Edellisen kauden Kuortaneella pelannut kuopiolainen Puijo Wolley Junioreiden kasvatti ja vuoden lentopallojunioriksi valittu nuori lahjakkuus liittyy joukkueen kokoonpanoon välittömästi. 

Viime vuoden Mestaruusliigatähdistöön valitun ukrainalaispassari Oksana Rusnachenkon pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä ja Oksana jatkaa mukana joukkueen toiminnassa uudessa roolissa.


Puheenjohtaja Matti Auvisen kommentit sopimuksesta:

“Olemme todella tyytyväisiä, että kuopiolainen lahjakkuus valitsi meidän seuramme. Samalla olemme harmissamme mutta kunnioitamme täysin Oksanan ratkaisua pelaajasopimuksen purkamisesta. On hienoa, että Oksana kuitenkin jää Kuopion ja jatkaa seuramme toiminnassa.”


Liinan mietteet tulevasta: 

"Olen todella innoissani tulevasta kaudesta ja sen mukana tulevista uusista kokemuksista. Olen kiitollinen siitä, että minuun otettiin yhteyttä. Hienoon seuraan tulemisen lisäksi on myös mukavaa palata takaisin kotikaupunkiin."


Oksanan mietteet tulevasta:

“First of all, I would like to thank Puijo club and all team’s members for understanding and supporting my decision ! Also thank you Kuopio’s warmest  fans  for supporting and sharing good and bad moments with Puijo family! We had an amazing season with a lot of enjoyable and happy moments!” 

Suomeksi sama: “Ensimmäiseksi haluaisin kiittää seuraa ja kaikkia tiimin jäseniä ymmärryksestä ja tuesta! Lämmin kiitos myös faneille Kuopiossa tuesta ja hyvien sekä huonojen hetkien jakamisesta yhtenä Puijo perheenä! Meillä oli upea kausi ja onnellisia hetkiä!”