Seppänen - Leikas, Puijo Wolleyn valmentajakaksikko 2022-2023

1.4.2022

LP Puijo ry on solminut valmentajasopimuksen tulevasta kaudesta 2022-2023 valmentajakaksikko Pekka Seppäsen ja Timo Leikkaan kanssa. Molemmat lähtevät hommiin mielellään ja intoa täynnä yhden lentopallosta pidetyn välivuoden jälkeen!

Päävalmentaja Pekka Seppäsen pelaajaura lentopallossa kattoi 12 kautta Mestaruusliigassa, joista viimeinen oli Leka Volleyssa. Lisäksi hän pelasi Yhdysvalloissa kolme vuotta NCAA-yliopistosarjaa. Beach Volley -kentiltä hän on saavuttanut mm. 3 SM-kultaa, yhden SM-hopean sekä 2 SM-pronssia. 

Valmennuksen puolella hän on toiminut neljä kautta apuvalmentajana: 
2016 - 2017  Puijo Wolley, naiset 1-sarja
2017 - 2018  Sampo, miehet Mestaruusliiga, SM-pronssi
2019 - 2020 Pölkky Kuusamo, naiset Mestaruusliiga, runkosarjan 1.sija 
2020 - 2021 Savo Volley, miehet Mestaruusliiga, SM-hopea.

Seppäsen kommentit päävalmentajan pestiin lähtiessä: 
”Innostuin nopeasti, kun LP Puijo ry lähestyi minua keväällä ja varsinkin, kun Timo Leikkaan mukaantulo valmennustiimiin varmistui. Puijo on monta vuotta mennyt nousujohteisesti liigan kärkeä kohti. Selkeä tavoitteemme on jatkaa samaan suuntaan ja ensi kevään mitalipeleihin. Toki tiedostan, että tämän tavoitteen saavuttaminen vaatii paljon työntekoa niin pelaajilta, valmennukselta kuin koko seuraltakin mutta siihen olemme valmiita!”


Seppäsen aisapariksi lähtevä Timo Leikas omaa 14 vuotta kokemusta pelaajana Mestaruusliigassa. Saavutuksina uran ajalta on mm. SM-pronssia sekä Suomen Cup hopeaa. Koulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja on tehnyt fysiikkavalmennusta jo 7 vuoden ajan. 

Leikkaan kommentit valmennukseen liittymisestä:
“Reippain mielin kohti uutta kautta! Sanotaanko vaikka, että Seppäsen kanssa ajatukset käy yhteen joskus jopa puoli kahteen. Täydennämme toinen toisiamme Pekan ollessa rauhallisempi osapuoli ja minä kuin ajokoira.”
Pekka Seppänen kuva Markus Aspegren/Alias Creative
Timo Leikas