Torjuntatilaston kärki Ella Autere ja yleispelaaja Minna Uusi-Illikainen jatkosopimukseen Puijon kanssa!

13.2.2023

LP Puijo ry on tehnyt jatkosopimuksen keskipelaaja Ella Autereen sekä yleispelaaja Minna Uusi-Illikaisen kanssa. Ella aloitti Mestaruusliigauransa Puijossa mutta vietti kaksi kautta sen jälkeen Kuusamossa ennen kuin palasi takaisin Kuopioon. Autere johtaa tällä hetkellä Mestaruusliigan torjuntatilastoa 82 pisteellä. 

Minnalle käynnissä oleva kausi on ensimmäinen kokonainen Mestaruusliigassa. Edellisen kauden hän pelasi Oulun Ettassa 1-sarjaa ollen pistetilaston kärkinimiä ja kaudella 18-19 Pölkky Kuusamossa 18 liigaottelua. Nyt Puijossa Minna tuli yleisön tietoisuuteen viimeistään, kun hakkuri Belisario loukkaantui ja Minna otti loistokkaasti hakkurin paikan itselleen.

Ella Autere, keskipelaaja:
“Kuopio tuntuu jo kodilta ja on hienoa saada jatkaa pelaamista täällä myös tulevalla kaudella! Kausi on sujunut mukavasti tähän mennessä, nyt play offeja innolla odotellessa. Varmasti saadaan otettua uusia kehitysaskeleita pelaamisessa tutun valmennuskaksikon kanssa myös ensi kaudella.”

Voit lukea lisää Ellan ajatuksia aiemmin julkaistusta haastattelusta.

Minna Uusi-Illikainen, yleispelaaja:
"Oon kiitollinen, että saan jatkaa pelaamista täällä Kuopiossa! Täällä on ollu tosi hyvä ilmapiiri treenaamiseen ja pelaamiseen. Innolla odotan, että millainen joukkue saadaan ensi kaudeksi koottua!”

Voit lukea lisää Minnan ajatuksia aiemmin julkaistusta haastattelusta.


Päävalmentaja Seppäsen ajatuksia sopimuksista:
“Kuopiolaisia lentopallon ystäviä hemmotellaan ensi kaudellakin Ellan peliälyllä ja torjuntavoimalla! “Aune” on kuluneella kaudella ottanut ansaitusti ison roolin Puijossa ja on viimeistään nyt noussut Mestaruusliigan keskitorjujien eliittiin. Aunen jatkosopimus on Puijolle siis upea juttu ja tuo joukkueeseen hyvää jatkuvuutta.

”MUI" on monipuolinen pelaaja: yypeen hommat hoituvat mallikkaasti ja Minna taitaa tarvittaessa myös hakkurin roolin. MUI on aina valmiina pelaamaan ja harjoittelemaan hyvällä asenteella ja iloisella mielellä. On siis selvää, että tämä on tärkeä jatkosopimus Puijolle!”


Seuraavan kerran näitä pelaajia näkee kotikentällä sunnuntaina 19.2.2023 PeeÄssän isännöimässä ottelussa, kun LP Kangasala saapuu Kuopioon! Tervetuloa!Ella "Aune" Autere
Minna "MUI" Uusi-Illikainen