3-0 tappio- Salo haki pisteet Kuopiosta

25.2.2021

Aloitukseen Puijolta Carina, Jooa, Petra, Ansku, Pihla, Eve, Hilkka ja Emilia. Viestiltä myös tuttu aloituskuusikko Tuchasvili, Andrikopoulou, Siebring, Kosonen, Laaksonen, Haatainen ja Czakan. Erässä tehtailtiin pisteitä aikalailla tasatahtiin. Kotijoukkue puolusti tehokkaasti ja sai hyvillä jatkohyökkäyksillä pisteitä aikaiseksi. Loppupuolella Viesti näytti kovuutensa ja vei erän 22-25 nimiinsä.

Toiseen erään aloitukseen samat kuusikot. Tasaisemman alun jälkeen, viesti lähti viemään peliä hyvän puolustuspelin turvin ja päätti palloja Puijon kenttään selvästi kovemmalla prosentilla. Puijo ei löytänyt hyvää rytmiä hyökkäyksiinä. Tuplavaihto ja Sanni vielä yleispelaajaksi, lopussa haettiin sillä pientä piristystä peliin, mutta viestin johto piti ja se selvään 16-25 erävoittoon.

Kolmanteen erään Sanni hakkuriksi. Erän alun jälkeen Viesti pisti sellaisen vaihteen päälle, ettei Puijo pysynyt enää pelissä mukana hyvistäkään yrityksistä huolimatta. Viesti kaivoi palloja peliin tuon tuosta ja päätti niitä kovilla tehoilla Puijon kenttäpuoliskolle. Passarivaihto ei tuonut muutosta ja Viesti sai rennosti pelata erän loppuun vaihtaen useamman pelaajan kentältä. Erä 11-25 viestille.

Ensimmäisen tiukan erän perusteella oli odotettavissa hyvä iltapuhde. Viesti kuitenkin löysi toiseen erään kovemman vaihteen, eikä Puijo pystynyt vastaamaan siihen. Syöttö-vastaanotto peli pysyi suht tasaisena läpi ottelun, mutta isoimmat haasteet oli hyökkäyspelissä. Toisen kosketuksen laatu olisi pitänyt olla parempi Viestin kaltaista hyvää torjunta-puolustus joukkuetta vastaan ja tänään Viesti puolusti myös tukun kovia hyviä hyökkäyksiä peliin taitavasti. Viestin hyökkäys pysyi tehokkaana läpi pelin ja yleispelaaja Siebring oli tänään parhaimmistoa tehden 19/+15. Puijolta parhaana Keskon palkinnoin palkittiin rohkeasti kentälle vaihdosta tullut Sanni Määttä. Sunnuntaina onkin vuorossa runkosarjan viimeinen kotiottelu, jossa panosta riittää kun voittoa lähdetään jahtaamaan.

Tilastot

Puijo Wolley — LP Viesti
0-3 (22-25, 16-25, 11-25)
Puijo: Kääntä 10/+7,Hujanen 8/+1,Smolander 5/+4
Viesti: Siebring 19/+15,Andrikopou 12/+3,Czakan 8/+6
Ässät 3-7, syöttövirheet 8-4, torjunnat 6-8, hyökkäys% 27-45, vastaanotto% 47-40