Cup-finaalin toisinto lauantaina

8.2.2024

Otteluennakko Puijo Wolley - Pölkky Kuusamo 10.2

Aika ja paikka: 10.2.2024 klo 17:00 Studentia, Kuopio

Aiemmat kohtaamiset: Pölkky on ollut Mestaruusliigassa voittamaton yli vuoden. Puijo vei edeltävän viikonlopun cup-finaalin luvuin 3-0. Myös Puijo on kerännyt alkuvuodesta pelkkiä voittoja.

Lähtökohdat: Pölkky Kuusamo saapuu Kuopioon rikkonaisin siivin. Seura tiedotti Courtney VanLiew’n kauden olevan ohi ja Carlyle Nusbaumin sekä Lexi Pollardin olevan sivussa ”tällä hetkellä”.  Pallokarhut ovat sen sijaan saaneet juuri siirtoajan puitteissa riveihinsä 188-senttisen yleispelaaja Erin Shomakerin. Miten kuusamolaiset ovat cup-tappion käsitelleet ja miten kuopiolaiset ovat antaneet voiton kantaa; siinäpä pohdittavaa!

Keskipelaaja Taija Tikka, Puijo Wolley: "On jännää päästä pelaamaan Cup-finaalin vastustajaa vastaan samantien uudestaan. Pölkky tulee varmasti paikan päälle  närkästyneenä finaalitappion jälkeen hakemaan revanssia. Molemmilla joukkueilla on toistensa pelityyli hyvin muistissa, mutta kuusamolaisten uusi yp tuo ehkä lisämausteensa. Puijolla on nyt hyvä putki ja meno, ja hyvä meininki on näkynyt sekä treeneissä että peleissä. Turusta saatiin pakkiin vielä lisää huimasti itsevarmuutta ja kokemusta tiukoista tilanteista. 
Lauantain pelissä tullaan varmasti näkemään tiukkaa vääntöä molemmilta joukkueilta ja pitkiä palloralleja."

Seuraa heitä: Mikäli Pölkyn uusi yp Erin Shomaker on jo tulessa, hänen hyökkäystään nelosesta kannattaa varmasti katsoa; lähteekö pallo kuin Nusbaumilta. Puijon hakkuri Selma Räsäsellä on takanaan upea viikonloppu Turussa ja hän on varmasti tärkeä osa kuopiolaisten hyökkäystyöskentelyä myös lauantaina.

Otteluisäntänä toimii Mehiläinen! Lämpimästi tervetuloa lämmittelemään Studentialle lauantaina!