Ella Autere palaa takaisin Kuopioon ja Puijo Wolleyn joukkueeseen!

4.5.2022

LP Puijo ry on solminut ensi kaudelle sopimuksen keskipelaaja Ella Autereen kanssa. Ella palaa takaisin Kuopioon kahden Pölkky Kuusamossa vietetyn kauden jälkeen. Viime kaudelta muistoksi jääkin kultainen mitali Mestaruusliigan voiton ansiosta. Ella valittiin myös naisten maajoukkueryhmään, joka valmistautuu kesän ajan syksyn EM-karsintoihin. 

Ella Autere, keskipelaaja

Kausalan Yrityksen kasvatti Ella Autere, 21 vuotta, palaa Kuopioon kokemusta Pölkky Kuusamosta keränneenä! Ensimmäisen Mestaruusliigakautensa Ella pelasi Puijo Wolleyn riveissä. Sittemmin, nuori pelaajatar on pelannut tiensä koko lentopallokansan tietoisuuteen ja hänet palkitaan nyt nimityksellä kesän maajoukkueryhmään. Toivomme Ellalle hyvää treenileiriä ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkueen mukaan! 

“Tuttu seura on ottanut steppejä eteenpäin muutaman vuoden aikana. Pari viime kautta vierähti itsellä Kuusamossa ja nyt on mahtavaa päästä palamaan takaisin Kuopioon! Haluan omalla panoksella auttaa seuraa saavuttamaan tavoitteensa ja samalla ottaa askelia eteenpäin omassa kehityksessä pelaajana. Nähdään Kuopiossa!”Sopimustilanne:

Ella Autere, keskipelaaja
Eveliina Smolander, keskipelaaja
Emilia Kääntä, yleispelaaja
Hilkka Hujanen, yleispelaaja
Milka Koskenkorva, libero
Veera Help, libero


Ella Autere Kuva: Jouni Ronkainen