Jatkuuko kotivoittojen sarja?

17.11.2023

Otteluennakko Puijo Wolley - LP-Vampula

Aika ja paikka: 19.11.2023 klo 17:00 Studentia, Kuopio

Aiemmat kohtaamiset: Viime kaudella joukkueet kisailivat playoffeissa välieräpaikasta. Ottelusarja venyi viiden ottelun mittaiseksi ja päättyi Studentialla dramaattisesti. Ratkaisevassa ottelussa Puijon passari Oksana Rusnachenko joutui jättämään kentän, mutta kotijoukkue onnistui silti venymään 3–1 -voittoon.

Edeltävät ottelut: Puijo on voittanut edelliset kolme kotiotteluaan luvuin 3-1, mutta noiden lomassa se hävisi Oriveden Ponnistukselle vieraissa suoraan 0–3. Myös LP-Vampula on ottanut kahdesta edellisestä kotiottelustaan täysien pisteiden voitot, mutta jäänyt vastaavasti pisteittä vierasotteluissa Arctic Volleyta ja LP Kangasalaa vastaan.

Lähtökohdat: Puijo Wolley on tällä hetkellä Mestaruusliigan sarjataulukossa neljäntenä 14 pisteellään. Pisteen edellä on Hämeenlinnan Lentopallokerho ja pisteen perässä sunnuntain vastustaja LP-Vampula, mutta molemmat ovat pelanneet pari ottelua Puijoa vähemmän. Kuopiolaisilla on ollut hyvä draivi päällä kotiotteluissa, ja kolmesta edellisestä on jäänyt Savoon täysi pistepotti. LP-Vampulan valmentajana toimii ensimmäistä kauttaan serbialainen Stefan Paunovic ja hänen johdollaan joukkue on onnistunut tuottamaan LP Viestille sen kauden ainoan tappion.

Päävalmentaja Pekka Seppänen: ”Edellinen ottelu oli yksi kauden tasaisimpia esityksiämme, ja tällä viikolla olemme onnistuneet hiomaan peliämme edelleen. Pääsemme nyt mittaamaan askelta LP-Vampulaa, kenties alkukauden yllätysjoukkuetta vastaan. Hieno lentopalloilta tiedossa sunnuntaina!”

Seuraa heitä: Puijon hakkuri Selma Räsänen sai Kiuruvedellä pelin kulkemaan LiigaPlokia vastaan iloisesti ja mätti tehot 17/+14. Mielenkiintoa lisää se, että Räsänen pelasi vielä viime kaudella LP-Vampulan riveissä. Huittislaisten kentällä hakkurin tontilla on tavattu nähdä montanalainen Cheyenne Jones. Myös hän on iskenyt kovia pistesaaliita; edellisessä ottelussaan Arctic Volleyn kenttään 25/+18.

Otteluisäntänä OP Pohjois-Savo