”Me ollaan hyviä tiukoissa paikoissa”

2.2.2024

Otteluennakko: Suomen Cupin välierä Puijo Wolley - LP Kangasala 3.2.2023 klo 14:30 Kupittaan palloiluhalli

Aiemmat kohtaamiset: Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Lokakuun puolessa välissä pelattiin Kangasalla, ja kotijoukkue oli vahvempi luvuin 3-1. Tammikuun alussa Puijo piti täydet pisteet Kuopiossa ottamalla 3-1-kotivoiton Studentialla.

Edeltävät ottelut: LP Kangasalan alkuvuosi on ollut louhikkoinen: Seitsemästä ottelusta neljä voittoa. Tulee kuitenkin huomata, että joukkue on voittanut viisieräiset väännöt LP Viestiä, LP-Vampulaa ja Hämeenlinnaa vastaan. Sitkeyttä on siis tarvittaessa löytynyt. Puijon vuosi on alkanut onnellisten tähtien alla. Kuopiolaiset ovat pelanneet viisi ottelua (kolme vierasmatsia) ilman pistemenetyksiä.

Lähtökohdat: Suurin kysymysmerkki ennen lauantai-iltapäivää on LP Kangasalan kokoonpano. Julmetun hyvä hakkuri Iina Andrikopoulou ei ole pelannut tällä kaudella paljoakaan, eikä hänen kunnostaan ole virallista tietoa. Erinomaista kautta pelaava Viivi Pyhäjärvi on seurannut muutaman edeltävän ottelun pääsääntöisesti penkiltä, samoin kuin Hämeenlinnaa vastaan uskomattomat 41 pistettä tehnyt Neea-Maria Joki on lepäillyt. Myös Iida Pöllänen lukeutuu pelikunnoltaan epävarmoihin nimiin.

Kapteeni Emilia Kääntä: "Puhun varmasti kaikkien puolesta sanoessani, että tätä viikonloppua on odotettu innolla! Kangasalla on laaja ja laadukas porukka, ja he ovat tehokkaita etenkin hyökkäyspelissä. Odotan, että välieräpeli tulee olemaan tiukkaa kamppailua, ja lähdetään tekemään parhaamme, jotta lopputulos olisi parempi kuin viime vuonna. Meillä on takana hyvä kuukausi, ollaan voitettu pelejä, mutta pelin laadussa on ollut parantamisen varaa. Treeneissä on kulkenut hyvin, joten toivottavasti saadaan näytettyä parasta tekemistämme viikonloppuna! Tottakai ilmassa on vähän lisäjännitystä, mutta mielestäni me ollaan hyviä tiukoissa paikoissa. Tärkeintä on, että keskitytään omaan pelaamiseemme ja pelataan rennosti ja rohkeasti; samaa lentopalloahan se kuitenkin on. Studentialla on aina hyvä meininki ja toivottavasti saadaan samaa tunnelmaa Turkuun!"

Seuraa heitä: Molemmista joukkueista löytyy hyökkäysvoimaa ja -taitoa. Kannattaa siis seurata passarien toimintaa ja sitä kumman joukkueen pelinrakentaja löytää kuumat pelaajansa.