Nea Hämäläinen liittyy Puijo Wolleyn vahvuuteen!

2.8.2021

Puijo Wolley on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan Nea Hämäläisen kanssa. Hämäläisen pelipaikka on yleispelaaja ja näin ollen yleispelaajaosasto on valmis. Nean kasvattajaseura on Joensuun Prihat ja edelliset kaudet Nea on pelannut Joen Jujussa 1-sarjaa vastuullisessa roolissa. Nyt on kuitenkin aika tehdä paluu liigakentille ja meidän onneksemme Nea valitsi tehdä sen Kuopiossa!

Nea on harrastanut lentopalloa jo 18 vuotta ja aiempaa liigakokemusta hänellä on Pihtiputaan Plokista. Kuopio ei ole paikkana Nealle uusi sillä hän on pelannut 1-sarjaa Puijo Wolleyssa kaudella 2014-2015. Hän kertoo, että tuolta kaudelta jäi hyviä muistoja ja kokemuksia, joten palaaminen Savoon oli helppoa. Uusi joukkue ja valmennus saavat myös kiitosta lämpimästä vastaanotosta. Tulevalta kaudelta Nea odottaa kovia pelejä ja yleisön tuomaa tunnelmaa.  

Käy kuulemassa Nean terveiset ja esittely Puijo Wolleyn Instagramissa ja Facebookissa.

Päävalmentajan kommentit sopimuksesta: Nea täydentää yleispelaajaryhmän hyvin. Neljän monipuolisen ja taitavan pelaajan ryhmä luo hyvän kilpailutilanteen joukkueen sisälle ja tarjoaa valmennukselle useita eri variaatioita peluutukseen. Olen erittäin iloinen, että Nea halusi tehdä paluun liigakentille ja vielä Kuopiossa! Neasta tulee todella todella tasapainoinen pelaaja, jolta saadaan vaihtoehtoja niin vastaanotto- kuin hyökkäyspuolellekin. Toivottavasti voimme auttaa häntä kehittymään pelaajana ja ottamaan seuraavan askeleen eteenpäin lentopallouralla. 

Taustajoukot vahvistuvat, mukaan lääkäriksi Henri Miettinen

Seuran lääkäritiimi vahvistuu Henri Miettisellä. Henri tulee ottamaan päävastuun lääkärin hommista mutta myös edellisiltä kausilta tuttu Jukka Siljander jatkaa tämän rinnalla. Lentopallon parissa mies on uusi mutta urheilussa ei niinkään sillä hän on toiminut jo kolme edellistä kautta KuPsin reservissä pääasiassa naisten jalkapallon taustalla. 

Henri on itse pelannut jalkapalloa aina vuoteen 2014 asti kunnes lääkärin työt veivät mukana. Lentopallo ei kuitenkaan ole hänelle täysin tuntematon laji, sillä onhan Henri kuitenkin beach volleyta käynyt aika ajoin pelaamassa. Omien sanojensa mukaan hän osaa jo kaikkein tärkeimmän taidon eli tiikerin teon. Katsotaan, jospa hän innostuu kauden aikana esittelemään taitojaan kotipeleissä kentän laidalla!

Seura toivottaa myös Henrin lämpimästi tervetulleeksi! 

Puijo Wolleyn ensi kauden joukkue on Nean kiinnityksen myötä yhtä vaille valmis. Pysykää kuulolla, siitä lisää uutisia kuulette muutaman viikon päästä! 


Sopimustilanne:
Anni Toivonen, passari
Venla Hyttinen, passari
Emilia Kääntä, yleispelaaja
Hilkka Hujanen, yleispelaaja
Sanni Määttä, yleispelaaja
Nea Hämäläinen, yleispelaaja
Eveliina Smolander, keskipelaaja
Pihla Pohjola, keskipelaaja
Pilvi Kettunen, keskipelaaja
Henna Minkkinen, libero
Petra Sahlberg, libero

Jukka Lehtonen, päävalmentaja
Pasi Seppänen, apuvalmentaja
Johanna Lehtonen, fysiikkavalmentaja
Tero Hartikainen, joukkueenjohtaja
Henri Miettinen, lääkäri
Jukka Siljander, lääkäri