Nuoret Moona Tarkiainen ja Venla Huoman Puijon rosteriin ensi kaudelle!

1.6.2022

LP Puijo ry on tehnyt sopimuksen ensi kaudesta passari Moona Tarkiaisen kanssa ja lisäksi kaksivuotisen sopimuksen yleispelaaja Venla Huomanin kanssa. 

Moona Tarkiainen, passari

Tornion Lentiksessä lentopallo-oppinsa saanut passari Moona, joka tänään täyttää 18-vuotta, tulee Kuopioon Kuortaneelta. Nuori pelaajatar on mukana nuorten maajoukkueessa yhdessä Puijoon ensi kaudelle saapuvan libero Veera Helpin kanssa.


“Odotan innolla ensi kautta ja Kuopioon muuttoa. Valitsin Kuopion, sillä se tarjoaa hyvät mahdollisuudet urheilun ja opiskelun yhdistämiseen. Koen, että Puijo Wolleyssa pystyn menemään eteenpäin pelaajana ja saamaan uudenlaisia haasteita kovassa porukassa. Odotan kovasti uutta kautta Puijossa ja sitä, että päästään pelaamaan ja treenaamaan yhdessä!”Venla Huoman, yleispelaaja

16-vuotias, 187 cm pitkä yleispelaaja Venla on Savonlinnan Ajon kasvatti. Venla pelasi edellisen kauden mm. naisten 2-sarjaa Savonlinnassa ja on nyt valmis ottamaan seuraavan askeleen pelaajaurallaan.

“On superhieno mahdollisuus päästä osaksi Puijo Wolleyta ensi kaudella! Valinta tulla Kuopioon oli aika helppo, koska täällä pystyy yhdistämään huippulentopallon ja opiskelun hyvin. Haluan tuoda joukkueeseemme iloista meininkiä ja odotankin jo innolla, että mitä kausi tuo tullessaan!”
Sopimustilanne:
Moona Tarkiainen, passari
Anni Karjalainen, keskipelaaja
Ella Autere, keskipelaaja
Eveliina Smolander, keskipelaaja
Emilia Kääntä, yleispelaaja
Hilkka Hujanen, yleispelaaja
Venla Huoman, yleispelaaja
Milka Koskenkorva, libero
Veera Help, libero