Osta seuraliput Tampereen EM-kisoihin 1-8.9.2021!

6.4.2021

Maajoukkueen kipinä on syttynyt ja on aika antaa liekin roihuta.

Lentisäijistämme on polveutunut periksiantamattomat Veljekset. Heidän juurensa ovat syvällä suomalaisissa kasvattajaseuroissa – jokaisen teidän seuratoimijan työ on arvokasta päivittäin lentopallon eteen. Veljesten reput on pakattu täyteen arvokkaita eväitä maailmalle pienten paikkakuntien lentopalloseuroissa.

Veljesten tietä tähtiin ovat tukeneet ihmiset, joiden sydän sykkii lentopallolle. He ovat sytyttäneet näiden miesten kipinän ja kasvattaneet pojista Veljeksiä. Nyt meillä on matka kohti syyskuun kotikisoja – siellä juhlimme yhdessä!


Ostamalla liput alla olevista linkeistä, tuet samalla myös Puijo Wolleyn Mestaruusliigajoukkuetta!

Ohjeet lippupakettien lunastamiseen:

1.    Mene linkistä Ticketmasterin verkkokauppaan.

2.    Hyväksy evästeet.

3.    Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta Ticketmasteriin, luo uusi käyttäjätunnus sähköpostiosoitteellasi.

4.    Tämän jälkeen seuraa Tickermasterin ohjeita.

Mikäli Covid-19 tilanteesta johtuen syyskuun EM-kilpailut joudutaan toteuttamaan ilman yleisöä, palautetaan lipunostajalle lipusta maksettu hinta, josta on vähennetty käsittelykulut.

Myyntilinkki ke-la: https://www.ticketmaster.fi/event/292381?CL_ORIGIN=ORIGIN2&utm_source=website&utm_medium=LPPuijo&utm_campaign=lentopallonem_joukkuepaketit_ke-la

Myyntilinkki su-ke: https://www.ticketmaster.fi/event/292463?CL_ORIGIN=ORIGIN2&utm_source=website&utm_medium=LPPuijo&utm_campaign=lentopallonem_joukkuepaketit_su-ke

HUOM! Hyväksythän Ticketmasterin evästeet, jotta ostot kirjautuvat Puijo Wolleyn hyväksi.