Otteluennakko 11.3.2022: Puijo Wolley - Pölkky Kuusamo

10.3.2022

Pelipaikka: Studentian liikuntahalli 11.3. 2022 klo 18.30

Historia: Ottelu on kauden kolmas kohtaaminen.  

Edelliset pelit: Puijo Wolleylla on hyvä ottelutahti päällä. Se pelaa viikon sisään neljännen ottelunsa. Takana on kamppaillut Helsinkiä, Hämeenlinnaa ja keskiviikkoinen peli Kuusamoa vastaan. Ottelut ovat mainiota valmistautumista pudotuspeleihin.  

Kuusamo on pelannut huikeaa kevättä ja ennen keskiviikon keskinäistä kohtaamista sillä on takanaan 12 voitettua peliä. 

Lähtökohdat: Ottelu on runkosarjan viimeinen kamppailu molemmille joukkueille. Puijo kamppailee runkosarjan kuudennesta sijasta ja Kuusamo taas runkosarjan voitosta. Panokset ovat siis huipussaan.  

Kotijoukkueen päävalmentajan kommentit:  Saadaan hieno kenraali ensi viikon lopulla alkavia pudotuspelejä varten, kun päästään kohtaamaan sarjan piikkipaikalla oleva Kuusamo kotona samassa rytmissä kuin pudotuspeleissä tullaan pelaamaan. Pudotuspelien kotipelit ovat erittäin tärkeässä roolissa, joten perjantain kotipelissä tullaan asettelemaan askelmerkit valmiiksi pudotuspelien 1.kierrosta varten yhdessä kotiyleisön kanssa!

Seuraa häntä: Kotijoukkueen yksi takuuvarmimmista pelaajista on yleispelaaja Emilia Kääntä. Varman vastaanottonsa ja monipuolisen hyökkäyksensä ansiosta pelaajatar on varmasti huomioitu myös Kuusamon puolelta. Liberon tontilla viime peleissä esiintynyt pelaajatar suoriutui uudesta roolistaan hyvin. Emilia on loistanut myös syöttöviivan takana ja on tällä hetkellä liigan ässätilastossa kärkisijoilla. 

Kuusamolta nostetaan esiin Julia Lengweiler. Hakkuri on yksi liigan tehokkaimmista pelaajista, joka huiman ulottuvuutensa ja älykkään hyökkäämisensä takia on todella vaikea pideltävä mille tahansa joukkueelle. Jos Puijo Wolley meinaa ottelusta pisteitä napata, on nimenomaan Lengweiler pelaaja, joka täytyy saada kuriin.


Ottelupiällikkönä IcePower!