Otteluennakko 13.11.2021: Puijo Wolley - LiigaPloki

11.11.2021

Pelipaikka:  Studentian liikuntahalli 13.11. klo 15:00

Historia: Ottelu on kauden toinen keskinäinen kohtaaminen. Edellisen koitoksen pihtiputaalaiset veivät kotonaan puhtaasti 3-0. 

Edelliset pelit: Kotijoukkueella on takanaan karvas tappio Rovaniemellä, kun Woman Volley vei keskiviikkona pelatun ottelun suoraan 3-0. Vierasjoukkueellakin on hankalaa. LiigaPloki on hävinnyt edelliset kolme peliään. Tämän lisäksi joukkueen kapteeni Helena Elbaek loukkaantui LP-Vampulaa vastaan pelatussa ottelussa ja on näillä näkymin loppukauden sivussa joukkueen kokoonpanosta. 

Lähtökohdat: Puijo Wolleyn peli on aaltoillut jo useamman pelin ajan. Joukkueen otteet ovat välillä todella loisteliaita mutta valitettavasti se ei ole jatkunut koko peliä. Kuopiolaiset esittivät Rovaniemellä todella hienon nousun kolmannen erän lopussa mutta ihan erävoittoon asti tämä ei vielä kantanut.  

LiigaPlokin peli on kapteeninsa loukkaantumisen jälkeen ollut myös vähän nihkeää. Elbaek oli todella vahva hyökkäyksessä ja hänen korvaamisessa on ollut haasteita. Nyt hyökkäysvastuu on pääosin Silvia Pertensin ja Anna Yefremenkon varassa.  

Kotijoukkueen päävalmentajan kommentit: Tämä on tärkeä kotipeli, joukkueella erityisen tärkeää pitää hyökkäyspeli tehokkaana ja laatu tasaisena. Vastaanotto aina isossa roolissa ja erityisesti nyt LiigaPlokia vastaan, koska heillä on hyvä torjunta. Syöttö- ja puolustuspuolelle muutama pallo lisää verrattuna edelliseen peliin WoVoa vastaan niin hyvä pitäisi tulla. Mielenkiinnolla kohti lauantaita! 

Seuraa tätä: Ottelu on tärkeä molemmille joukkueille. Kumpikin kaipaisi piristystä voiton muodossa ja tämä saattaa kääntyä myös painetilaksi. Kumpi joukkueista pystyy paremmin käsittelemään asian, on jo pitkälti voitossa kiinni.  

Toivottavasti kotijoukkueen fanit kansoittavat taas Studentian katsomot ja kannattelevat Puijon Naiset jälleen voittojen tielle. Pilli viheltää pelin käyntiin lauantaina klo 15. Laitetaan yhdessä semmoinen tivoli käyntiin, että pihtiputaalaiset muistelevat Kuopion meininkiä vielä tulevinakin vuosina.