Otteluennakko 16.10.2021 Puijo Wolley - LP Kangasala

12.10.2021

Pelipaikka: Lintharjun liikuntakeskus (Suonenjoki) 16.10. klo 15.00 

Historia: Tälle kaudelle kyseessä on ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden kesken. Viime kaudella Kangasala vei kaikki ottelut nimiinsä.

Edelliset pelit: Puijo Wolley lähtee otteluun tappio niskassaan. Joukkue koki viime sunnuntaina kirvelevän tappion Hämeenlinnassa. Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat täysin Puijon Naisten otettavissa, mutta vielä ei joukkueen kovuus riittänyt jatkopalloille venyneitä eriä voitoksi kääntämään. Kolmas erä olikin sitten jo selvemmin hämeenlinnalaisten näytöstä, jonka seurauksena kuopiolaiset lähtivät pitkälle kotimatkalle

ilman pistepalkintoa.

LP Kangasala on pelannut tiukkoja kamppailuja koko alkukauden ja selvinnyt niistä kauden avausta lukuun ottamatta voittajana. Viimeisin voitto tuli hienoa syksyä pelaavasta LiigaPlokista 3-2 numeroin. 

Lähtökohdat: Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Suonenjoella, kun Puijon Naiset pääsevät esiintymään Lintharjun liikuntakeskuksen upouudella ja todella hienolla areenalla. Kotijoukkueen pelaaminen menee koko ajan parempaan suuntaan ja kuten Hämeenlinnan kamppailu todisti, se riittää myös Mestaruusliigan kärkijoukkueidenkin haastamiseen.

Vierasjoukkue on ollut yllättävän lujilla pelaamissaan otteluissa. Varsinkin ottelut Jymyä ja Plokia vastaan olisi varmasti pitänyt päävalmentaja Keräsen mielestä kääntyä selvemminkin voitoiksi. Toisaalta, tiukat ottelut kehittävät pelaajia parhaiten. Tosiasia kuitenkin on, että ihan samanlaiseen lentoon ei Kangasalan peli ole tällä kaudella vielä lähtenyt, kuin se viime kaudella parhaimmillaan oli.

Kotijoukkueen päävalmentajan kommentit: Peli kehittyy ja Natasha pääsee peliin koko ajan mukaan paremmin. Hämeenlinnan peli osoitti, että päästään tasaisesti kamppailemaan myös kärkipään joukkueita vastaan. Tavoitteena on lauantaina haastaa LP Kangasala tosissaan ja näyttää niitä asioita, joissa joukkueen peli on taas mennyt eteenpäin. Vastassa on yksi mestarisuosikki mutta odotan kovaa ja samalla hyvää ja rentoa peliä Suonenjoen uudessa hienossa hallissa, jonne toivottavasti on yleisöä löytänyt paikalle sankoin joukoin! 

Seuraa tätä: Kestääkö Puijon naiset tiukassa paikassa? Joukkueen taitavuus ja fyysisyys tiedetään hyväksi. Nyt on aika karistella viimeisten vuosien tappioputkien aiheuttamat möröt ja alettava pelaamaan sitä peliä, mitä joukkue esittää treeneistä toiseen. Kun tämä tapahtuu, on latu auki tähtiin saakka. 

Edellisessä kotiottelussaan Kangasalan hakkuri Gabriela Da Silva otettiin LiigaPlokin puristuksessa vaihtoon ja tilalle tuli 17-vuotias tulevaisuuden tähti Neea-Maria Joki. Ja millä tavalla! Pelaajatar paukutti kahdessa erässä 14 pistettä 41 % hyökkäystehoilla. Antaako päävalmentaja Keränen nuoren lupauksensa jatkaa huimia otteita ja jos antaa, saako Puijo Wolley nuorta lupausta kuriin?


Tämä kaikki selviää, kun ottelu Lintharjun liikuntakeskuksessa alkaa.


Ottelupiällikkönä Suonenjoen kaupunki!