Otteluennakko 19.11.2022: Puijo Wolley - OrPo

17.11.2022

Aika ja paikka: Lauantai 19.11.2022 klo 17:00 Studentia, Kuopio

Otteluhistoria: Kauden 2021-22 runkosarjan kolmesta kohtaamisesta Puijon saldo oli kolmen pisteen voitot kotona ja vieraissa sekä yhden pisteen näpistäminen toisessa vierasottelussa.

Edeltävät ottelut: Edeltävinä viikonloppuina Puijo Wolley on tyrmännyt kotonaan tutut menestyjät LP Kangasalan ja LP Viestin erin 3-1. Ennen näitä Puijo haki 2-3 taisteluvoiton Hämeenlinnasta Lentopallokerhosta. Myös OrPo on kirjauttanut kahdesta edellisestä ottelustaan 3-1 -voitot. Kotona voitto tuli Hämeenlinnan Lentopallokerhosta ja vieraissa JymyVolleystä. Näitä edeltävä kotiottelu päättyi Rovaniemen Arctic Volleyn vierasvoittoon.

Lähtökohdat: Puijo Wolleytä on kuvailtu alkukauden sensaatioksi ja joukkue on osoittanut olevansa täynnä sitkeitä taistelijoita. Kahdessa edellisessä kotiottelussa joukkue on viihdyttänyt yleisöä laadukkaalla pelillä, josta alkukauden ailahtelu on kadonnut. Viikon takainen LP Viesti -ottelu osoitti, että Johelins Belisarion aiempi loukkaantuminen ei ole horjuttanut joukkuetta lainkaan.

Myös Oriveden Ponnistus on pelannut laadukasta lentopalloa ja joukkue löytyy Mestaruusliigan kärkikaartista. Joukkue aloitti kauden vahvasti kolmella voitolla, kärsi sen jälkeen neljän tappion putken ja on taas palannut voittojen tielle.

Päävalmentajan kommentit: OrPo on pelannut hyvän alkukauden ja varsinkin pari edellistä ottelua ovat olleet vakuuttavia. Kun katsoo miten he pelaavat, niin sijoittuminen sarjan kärkipäähän ei ihmetytä. Toivottavasti saamme taas yleisöstä yhtä vahvan tuen kuin edellisissä kotiotteluissamme!

Seuraa heitä: Keskipelaaja Ella Autere on omilla kymmenluvuillaan Mestaruusliigan torjuntatilastoissa. Autere on torpannut 33 hyökkäystä pelaamissaan 30 erässä, mitä voi pitää todella kovana ja tasaisena tahtina. Hakkureiden tilastoykkönen on puolestaan OrPon Daria Butkevych. Tehdyt 193 pistettä, joista 157 hyökkäämällä kertovat, että Butkevych tappaa passari Taija Kaukorannan tarjoilut vaarallisilla tehoilla.

Ottelu on Puijo Wolleylle marraskuun viimeinen kotimatsi Studentialla. Tervetuloa nauttimaan savolaisesta naislentopallosta ja kannustamaan Puijoa kentän seitsemäntenä pelaajana.


Ottelupiällikkönä Kylpylähotelli Rauhalahti!