Otteluennakko 19.3.2022: Puijo Wolley - LP Kangasala

18.3.2022

Pelipaikka: Studentian liikuntahalli, lauantai 19.3.2022 klo 17.00 

Edelliset pudotuspelit: Perjantaina kamppailu kääntyi lopulta 3-0 luvuin Kangasalalle mutta ainekset ottelussa olivat paljonkin tasaisimpiin lukuihin. Kangasalan rutiini oli erien lopussa Puijon Naisia vielä tällä kertaa kovempi, mutta kuopiolaisten peli-ilme oli niin vapautunutta, että lauantain ottelu tulee varmasti olemaan melkoinen näytös. 

Lähtökohdat: Puijo haastoi runkosarjan kolmosen hyvin vieraskentällä ja tämä antaa valtaisasti uskoa tulevaan kotipeliin. Merkittävää oli myös se, että LP Kangasalan pelaajat huomioivat tämän. Jos Puijo pystyy jatkamaan ottelusarjaa samalla asenteella, tulee sarjasta varmasti pitkä ja vaiherikas. Nyt on sitten kuopiolaisen yleisön aika vastata huutoon ja tulla paikalle kannustamaan Kuopion ylpeys kotivoittoon. Tämän tapahtuessa Kangasalan painetila vain pahenee… 

Päävalmentajan kommentit: Saatiin konkreettinen näyte tänään, että meillä on mahdollisuus kovalla pelillä mennä tästä ottelusarjasta jatkoon! LP Kangasala oli odotetun kova. Omassa kotisalissa Studentialla laitamme huomenna napsun verran lisää voimaa syöttöön ja tuomme vaihtoehtoja hyökkäykseen. Toivottavasti tulee kauheasti porukkaa paikalle! 

Seuraa tätä: Puijo Wolley tulee kotisalissaan pommittamaan vielä kovempaa syöttöä, mitä se Kangasalla esitti. Tämä takaa vierailijan hihaosastolle hikistä iltaa. Ottelun kannalta on ratkaisevaa, kuinka he haasteeseen pystyvät vastaamaan. Jos vastaanotto saadaan murtumaan, on Puijo todella lähellä historiansa ensimmäistä pudotuspelivoittoaan. 


Ottelu alkaa klo 17.00. Tulkaahan sankoin joukoin kannustamaan. Lentopallo on parasta paikan päällä. 


Ottelupiällikkönä Jalon Rakentajat!