Otteluennakko 2.1.2022 Puijo Wolley - JymyVolley

31.12.2021

Pelipaikka:  Studentian liikuntahalli 2.1.2022 klo 15:00. 

Historia: Ottelu on kolmas keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. Kaksi aiempaa peliä ovat kääntyneet nurmolaisten voittoon. Ensimmäinen 3-2 ja toinen selvästi 3-0. 

Edelliset pelit: Puijon naiset aloittivat joulutauon jälkeiset pelit todellisella ryminällä, kun se voitti LP Viestin Kuopiossa pelatussa ottelussa tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-2. Voitto salolaisista oli Puijon historian ensimmäinen. Myös JymyVolleylla kulkee. Joukkue kävi nappaamassa alkuviikosta hienon voiton LiigaPlokista 3-1 numeroin.  

Lähtökohdat: Ottelusta on odotettavissa todella tasainen kamppailu sillä kummatkin joukkueet ovat pelanneet hienon syyskauden. Pelitavoiltaankin joukkueet ovat hyvin samanlaiset. Molempien palaaminen nojaa vahvaan syöttöön ja loistavaan torjunta-puolustus -pelaamiseen. Sarjataulukossa joukkueita erottaa vain kolme pistettä. Puijo on taulukossa kuudentena ja JymyVolley kaksi peliä vähemmän pelanneena kahdeksantena. 

Puijo Wolleyn päävalmentajan kommentit: JymyVolley on pelannut tasaisesti koko kauden ja on erityisen taisteleva joukkue, jolla ei ole erityisiä heikkouksia mutta ei myöskään yhtä tai kahta profiilipelaajaa. Vierailija yrittää varmasti loppuun asti vielä pisteet Studentialta Nurmoon mutta meillä on hyvät lähtökohdat nyt LP Viesti -pelin jälkeen. Samalla ilmeellä jatketaan sunnuntaina JymyVolleytakin vastaan!

Seuraa häntä: Kotijoukkueen seurattavaksi nostetaan loistavaa kautta pelaava Pilvi Kettunen. Keskipelaaja on löytänyt hyvän yhteyden passari Courtney Bakerin kanssa ja hänen hyökkäystehonsa ovat tällä hetkellä  kovalla tasolla. Lisäksi hänen mahtavan positiivinen suhtautuminen pelaamiseen kantaa joukkuetta, kun pelissä tulee vaikeita hetkiä.   

Vierailijoilta esiin nousee passari Mila Viljanen. Hän ruokkii joukkuettaan loistavilla passeillaan melko tasaisesti, mutta varsinkin yhteistyö ruotsalaisen Diana Lundvallin kanssa on hienoa katsottavaa. Passaamisen lisäksi Viljanen on hanakka hyökkäämään toisesta kosketuksesta ja myös syöttöruudussa kulkee. Pelaajatar löytyy ässätilastosta sijalta viisi.  Jos Puijo ottelun meinaa voittaa, on nimenomaan Viljanen saatava pelissä kuriin.


Otteluun ei lipunmyyntiä!