Otteluennakko 20.10.2021 OrPo - Puijo Wolley

19.10.2021

Pelipaikka: Oriveden liikuntahalli 20.10. klo 18.30

Historia: Ottelu on ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. Viime kaudella Orivesi vei runkosarjassa voitot 2-1.

Edelliset pelit: OrPo pääsi kahden tappiopelin jälkeen jälleen voittojen makuun, kun joukkue kävi viime lauantaina hakemassa komean 3-0 vierasvoiton Pihtiputaalta. 

Puijo Wolley haastoi edellisessä pelissään viime kauden runkosarjan voittajan LP Kangasalan. Peli pelattiin hienoissa puitteissa Suonenjoen upouudessa liikuntahallissa ja kamppailu päättyi tiukan väännön jälkeen vieraiden 3-2 voittoon. 

Lähtökohdat: Kotijoukkue on esittänyt läpi alkukauden räiskyvää hyökkäyspeliä ja varsinkin joukkueen laiturit ovat olleet ilmiliekeissä. Juuri vahvan hyökkäyspelinsä ansiosta joukkue on ottanut kolme voittoa viidestä pelaamastaan ottelusta. Varsinkin vierasvoitto kovan kotijoukkueen maineessa olevasta Plokista kertoo OrPon olevan hyvässä syyskunnossa.

Myös Puijo Wolley on parantanut peliään. Edellisen kamppailun voittoerät olivat joukkueelta todella hyväilmeistä palaamista. Pelistä puuttuu vielä tasaisuus, joka kantaisi läpi ottelun, mutta tämä asia menee joka viikko isoja askelia eteenpäin. Joukkueen pelaaminen perustuu laadukkaaseen syöttämiseen ja sen myötä hyvään torjunta- puolustuspelaamiseen. Nyt, kun joukkueen hyökkäämiseen on myös saatu todella paljon kovuutta, on Puijottarien voittaminen jatkossa todella vaikeaa.

Seuraa häntä: Kotijoukkueen hyökkäämisen päävastuun on kantanut romanialaisvahvistus Ariana Pirv. Yleispelaaja on saanut pelistä toiseen hurjia passimääriä ja hyökännyt niistä todella kovin tehoin. Jos kuopiolaiset saavat Pirvin kuriin, on joukkue lähellä myös ottelun voittamisessa. 

Puijo Wolleyn edellisen pelin suurin onnistuja oli yleispelaaja Hilkka Hujanen. Pelaajatar nosti aloitukset lähes 70 % tarkkuudella ja onnistui myös verkolla loistavasti. Jos kuopiolaisten on saatava Pirv kuriin, voi samaa sanoa myös Hujasesta. Jos OrPo meinaa ottelun voittaa, on heidän kehitettävä jotain Hujasen tehokkuuden rauhoittamiseksi.


Ottelun ratkaisuja voi seurata joka Oriveden Liikuntahallilla tai sitten Ruutu + palvelun kautta.