Otteluennakko 23.10.2022: Puijo Wolley - LiigaPloki

21.10.2022

Pelipaikka: Kiuruveden liikuntahalli 23.10.2022 klo 17:00.

Otteluhistoria: Kaudella 2021-22 joukkueet kohtasivat kolme kertaa. Puijo voitti kaksi ottelua ja LiigaPloki yhden. Ennen tämän kauden alkua joukkueet kohtasivat lisäksi kahdessa harjoitusottelussa; molemmat nelieräisiksi sovitut matsit voitti Puijo luvuin 3-1.

Edeltävät ottelut: Puijo Wolley on voittanut kaikki alkukauden kolme otteluaan. Joukkue haki vieraspeleistä kahden pisteen arvoiset voitot Salosta ja Nurmosta sekä otti täydet kolme pistettä kohdatessaan kotonaan LP-Vampulan. LiigaPloki aloitti kautensa voittamalla kotona Hämeenlinnan Lentopallokerhon. Sen jälkeen joukkue on hävinnyt Salossa LP Viestille ja kotonaan OrPolle.

Lähtökohdat: Ottelun mielenkiintoa ja jännityskerrointa lisää varmasti se, että Puijo kohtaa paikallisimman vastustajansa kotiottelussa, mutta neutraalimmalla maaperällä Kiuruvedellä. Joukkueet tuntevat toisensa harjoitusotteluiden myötä kohtalaisesti, joten kilvoittelusta voi povata tiukkaa. Lisäksi sunnuntain kohtaaminen on myös lentopallon Suomen Cupin ottelu, joka vielä kaksinkertaistaa panokset entisestään.

Päävalmentaja Pekka Seppäsen kommentit: LiigaPloki on vahvistunut viime kaudesta ja nyt avannut kautensa vahvasti kuten mekin. Odotan hyvätasoista ottelua liigapisteistä ja cupin jatkopaikasta. Hienoa päästä Kiuruvedelle pelaamaan ”paikallisottelu”!

Seuraa heitä: Puijon amerikkalainen keskipelaaja Sarah Schmid on näyttänyt miten hyvältä tuntuu pelata pitkien sairaslomien jälkeen. Hän on tasaisen varma pelaaja, jonka peli-ilo tarttuu muuhunkin joukkueeseen. Puertoricolainen laitahyökkääjä Dariana Hollingsworth saapui LiigaPlokiin Yhdysvaltain yliopistosarjoista ja on osoittanut olevansa tehokas pistenikkari.

Tervetuloa seuraamaan viikonlopun päätteeksi Puijon naisten otteita Suomen maitopääkaupunkiin Kiuruvedelle! 


Ottelupiällikkönä Kiuruveden kaupunki! 


Tapahtumaa mahdollistamassa ovat myös Kiuruveden LuomuWolley, LVI-asennus Erkki Räty Oy sekä Kiinteistö Oy Kiuruveden Kiurunkulma. Kiitos teille kaikille!