Otteluennakko 25.2.2023 Puijo Wolley - Lentopallokerho

24.2.2023

Aika ja paikka: Lauantai 25.2.2023 klo 17:00 Studentia, Kuopio

Edeltävät ottelut: Puijo on kolmen ottelun voittoputkessa. Edeltävällä viikolla Studentialla kaatui LP Kangasala ja ennen sitä vieraissa antautuivat LiigaPloki ja JymyVolley. Edellinen tappio tuli Suomen Cupin välierässä juuri Lentiskerhoa vastaan. Myös hämeenlinnalaiset ovat napsineet voittoja vieraissa OrPosta sekä LP Viestistä ja kotona LP Kangasalasta. Ennen lauantain ottelua Kerho saa vielä vieraakseen LP Viestin.

Aiemmat kohtaamiset: Kauden kaksi liigaottelua ovat sekä Kuopiossa että Hämeenlinnassa päättyneet viiden erän väännön jälkeen vierasjoukkueelle. Tampereella pelattu cup-välierä ei tuonut poikkeusta; Puijo oli siellä kotijoukkue ja ottelu päättyi 2-3.

Lähtökohta: Lentopallokerho on piristänyt otteitaan melkoisesti vaisun alkukauden jälkeen. Joukkue on jo liigan sarjataulukon puolen välin tietämissä ja niin ollen pudotuspeliviivan paremmalla puolella. Puijo puolestaan on varmasti jatkopeleissä ja lähellä runkosarjan voittoakin. Molemmilla joukkueilla on vielä näyttämisen halua ja Studentian lauantai-illasta voinee hyvällä syyllä odottaa pitkää ja hikistä.

Kapteeni Hilkka Hujasen kommentti: Lähdetään tekemään kovaa duunia kentälle ja tarvitaan koko joukkuetta, jotta voitto jää Kuopioon! Pitää olla myös rohkea kovissa paikoissa: Kuten tiedämme Lentiskerho on todella fyysinen joukkue ja meidän täytyy haastaa etenkin sen torjuntapeliä.

Seuraa heitä: Lentopallokerhon laitahyökkääjä Jenny Mosser on ollut Puijolle kryptoniittia. Hän on paitsi joukkueensa kovin pistenainen, myös työmyyrä; Mosser on pelannut tällä kaudella jokaisessa Kerhon liigaerässä. Puijon ahkerimmat ovat kaikissa 104:ssä erässä esiintyneet passari Oksana Rusnachenko ja keskipelaaja Sarah Schmid. Rusnachenko on kivunnut myös Puijon ässäkuningattareksi 31:llä suoralla pisteellä.


Ottelupiällikkönä Intersport Kuopio!