Otteluennakko 27.12.2021: Puijo Wolley - LP Viesti

27.12.2021

Pelipaikka:  Studentian liikuntahalli 30.12. klo 18.30 

Historia: Ottelu on kauden toinen keskinäinen kohtaaminen. Marraskuussa pelattu ensimmäinen ottelu kirjattiin salolaisten selkeään 3-0 voittoon. 

Edelliset pelit: Ennen joulutaukoa kotijoukkue pelasi viimeisen ottelun Pölkky Kuusamoa vastaan ja oli siinä ottelussa selkeästi altavastaajana. Ottelu oli hyvä muistutus kuopiolaisille siitä, mitä liigan huipulla olevien joukkueiden voittamiseen vaaditaan. Onneksi uusi mahdollisuus huippujoukkueen voittamiseen tulee heti tulevassa kamppailussa. 

Vierasjoukkue LP Viesti on pelannut 17 ottelua ja hävinnyt niistä vain yhden. Tiukimmille salolaiset joutuivat Pölkky Kuusamoa vastaan pelatussa kotiottelussa, josta se selvisi murskaavan ensimmäisen erän tappiosta (6-25) komeaan 3-2 voittoon. LP Viesti pelaa myös Mestarien liigaa, josta on tähän asti tullut vain kovaa kokemusta joukkueen laariin. 

Lähtökohdat: Joulutauon jälkeen ensimmäiset pelit ovat aina vähän haastavia. Kotijoukkue on pelannut viimeiset pelinsä (pois lukien Pölkky Kuusamo-ottelu) todella hyvin ja napannut kahdeksasta viimeisestä pelistään voiton. LP Viestin voittaminen vaatii joukkueelta kuitenkin taas tason nostamista. Tämä ottelu koetaan kotijoukkueen osalta mahtavana mahdollisuutena mitata taas omaa osaamistaan.  

Vierailijoilla on ollut todella kova syksy. Liigan ohella Mestarien liigaa pelaava joukkue on loistanut kotimaassa, mutta europeleissä ei salolaisryhmä ole kyennyt maailman huippuja haastamaan kuin ajoittain. Nähtäväksi jää, miten salolaiset ovat voimiaan joulutauon aikaan keränneet. 

Puijo Wolleyn päävalmentajan kommentti: Ennen joulua olleen Pölkky Kuusamon kohtaamisen jälkeen hyvä saada toinen mestarisuosikki vierailulle heti perään. Saatiin hyvä esimerkki Pölkyltä tasosta, jota kärjessä vaaditaan ja vielä heitä vastaan ei rahkeet riittäneet. Katsotaan nyt, joko olisi saatu askeleita oikeaan suuntaan. LP Viestin joukkue on varmasti huippukunnossa Mestarien liigan pelien jäljiltä ja saadaan laittaa parasta tutussa kotihallissa. Toivottavasti nähdään yleisöä paikan päällä!


Koronatilanteen vuoksi otteluun ei ole lipunmyyntiä!