Otteluennakko 4.12.2021: LP Kangasala - Puijo Wolley

29.11.2021

Pelipaikka: Pitkäjärven koulu 4.12. klo 17.00 

Historia: Ottelu on kauden toinen keskinäinen kohtaaminen. Edellinen kohtaaminen käytiin Suonenjoen uudessa liikuntahallissa ja se päättyi huiman kamppailun jälkeen Kangasalalle 3-2. 

Edelliset pelit: Kotijoukkue on esittänyt mahtavaa syysvirettä. Joukkueella oli 11 ottelun voittoputki, jonka LP Viesti sai vihdoin katkaistua. Tämän jälkeen LP Kangasala voitti JymyVolleyn 3-0. Ennen lauantain kamppailua joukkue kohtaa vielä Helsinki Volleyn Töölön kisahallissa tämän viikon keskiviikkona.   

Puijo Wolleylla on takanaan kolme voitettua ottelua, kun kuopiolaiset ovat peräjälkeen voittaneet kotonaan WoVon, LiigaPlokin ja viimeisimmässä pelissä vieraissa Helsinki Volleyn. 

Lähtökohdat: Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli tiukkaa vääntöä ja sitä on odotettavissa myös tästä kamppailusta. Suonenjoella pelatussa kamppailussa Puijo pystyi voittoerissään pitämään LP Kangasalan vastaanoton todella pinteessä ja tämän on toistuttava myös tulevassa kamppailussa, jos kuopiolaiset halajavat pisteitä Pitkäjärveltä mukaansa.  

Seuraa tätä: Ottelu tulee ratkeamaan syöttö-vastaanottopelaamiseen. Jos vierasjoukkue ei saa horjutettua Kangasalan hihaosastoa, on voittaminen lauantain kamppailussa todella haastavaa. Toinen mielenkiinnon kohde on kuopiolaisten uuden vahvistuksen, passari Courtney Bakerin ensiesiintyminen liigassa. Lauantaina nähdään, minkälaisia taikuuksia Kanadan maajoukkueessakin pelannut pelaajatar liigayleisölle esittääkään.  

Ottelu alkaa Pitkäjärven koululla klo 17 ja jos paikallaolo ei ole mahdollista, voi ottelusta nauttia myös Ruutu + palvelun kautta.