Otteluennakko 5.12.2021 - Puijo Wolley - OrPo

1.12.2021

Pelipaikka: Studentian liikuntahalli 5.12. klo 15 

Historia: Ottelu on kauden toinen keskinäinen kohtaaminen. Edellisen Orivedellä pelatun ottelun kuopiolaiset voittivat hienon kamppailun jälkeen 3-1 

Edelliset pelit: Kotijoukkueella on takanaan hieno kolmen ottelun voittoputki. Kotonaan Puijon Naiset ovat kaataneet WoVon ja LiigaPlokin ja viime sunnuntaina voittopelit saivat jatkoa, kun Helsinki Volley hävisi kuopiolaisille suoraan 3-0. 

OrPo taas on edellisistä kolmesta pelistään hävinnyt kaksi ja voittanut yhden. Tappiot tulivat Pölkky Kuusamolle ja voiton OrPo kairasi LP-Vampulasta.  

Molemmat joukkueet pelaavat vielä ennen keskinäistä kohtaamistaan lauantaina. Puijo käy LP Kangasalan vieraana ja OrPo kohtaa LiigaPlokin kotonaan. 

Lähtökohdat: Edellisessä joukkueitten välisessä kohtaamisessa ei tunnetta pelistä puuttunut. Joukkueille syntyi hyviä taistelupareja ottelun aikana. Sama tunnelataus on aistittavissa myös tulevassa kamppailussa.  

Puijo oli viime viikonlopun Helsingin reissussa pienemmällä pelaajamäärällä matkassa, kun joukkueeseen iskeytyi sitkeä syysflunssa. Näyttäisi kuitenkin siltä, että tulevan viikonlopun koitoksiin Puijon Naiset saa koko pelaajistonsa mukaan. 

Puijo Wolleyn päävalmentajan kommentit: Kovat odotukset sunnuntaille, koska edellinen peli vieraissa oli varsin tunnerikas molemmin puolin kenttää. Toivottavasti saadaan saman verran tunnetta kentälle myös Studentialla! Joukkueella on hyviä pelejä alla jo useampi, joten luottavaisin mielin OrPon kaatoon. Kovaa mennään, kaikki taputtaa ja Suomi voittoon!

Seuraa tätä: Puijo Wolley on pelannut viimeiset pelinsä todella vahvasti. Joukkueen peli perustuu hyvään syöttö-vastaanottopeliin ja sitä tarvitaan myös OrPoa vastaan. Jotta pisteet jäävät Kuopioon, on Puijon Naisten saatava vastustajan vahvin tukipilari Ariana Pirv kuriin. Tämä mahdollistuu nimenomaan vahvan syötön ansiosta. 

Ottelun ratkaisu selviää sunnuntaina klo 15, kun pilli vislaa pelin käyntiin Studentian liikuntahallilla. Ottelua voi seurata myös Ruutu+ palvelun kautta!