Otteluennakko 6.1.2022: Puijo Wolley - LiigaPloki

3.1.2022

Pelipaikka: Pohjantien koulu 6.1. klo 15:00. 

Historia: Ottelu on kauden kolmas keskinäinen kohtaaminen. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kotiottelunsa puhtaasti 3-0. 

Edelliset pelit: Kotijoukkueella on takanaan pitkä kotiottelujen sarja. Kuudesta ottelusta ovat kuopiolaiset voittaneet viisi ja kokeneet tappion vain sarjakärki Pölkky Kuusamolle.  

Vierasjoukkueella on ollut taas vähän tukkoisempi jakso käynnissä. Ennen joulua joukkue hävisi Pihtiputaalla pelatun ottelun LP-Vampulalle 1-3 ja heti joulun jälkeen JymyVolleylle samoin numeroin. 

Lähtökohdat: Kotijoukkueella on hienojen voittojen jälkeen itseluottamus huipussaan. Tämä konkretisoitui edellisessä JymyVolley -ottelussa, jossa Puijon Naiset tulivat neljännen erän 16-22 tappiotilanteestakin vielä nurmolaisten ohi ja ottivat puhtaan 3 pisteen voiton.  

LiigaPlokin edellisen tappion jälkeen pihtiputaalaisten päävalmentaja Mikko Pesonen teki omat johtopäätöksensä ja irtisanoutui valmentajan tehtävästään. Tilalle on tullut kuopiolaisillekin hyvin tuttu valmentaja, Elina Salomäki, jonka sopimus on ainakin tällä hetkellä toistaiseksi voimassa.  

Puijo Wolleyn päävalmentajan kommentit: Kova matsi on tulossa! LiigaPloki saanut vahvistuksia viimeisimpänä yleispelaajaosastolle. Nyt heillä on treenejä alla jo sen verran, että yhteispeli on heillä alkanut varmasti löytyä. Luottavaisin mielin itse, kun JymyVolleyta vastaan saatiin hyvä nousu tappioasemasta ja muutenkin tuli paljon onnistumisia. Nyt vastassa on kuitenkin yksi liigan fyysisimpia ja pisimpiä joukkueita, varmasti kova taistelu tulossa. Mutta luottavaisin ja hyvin mielin kohti loppiaista!

Seuraa tätä: Ottelusta on odotettavissa tasainen kamppailu, jonka voittoa molemmat joukkueet janoavat. Sarjataulukossa joukkueita erottaa neljä pistettä (Puijo viides ja LiigaPloki seitsemäs). Pienen suvantovaiheen jälkeen vierasjoukkue haluaa varmasti oikaista pelikurssiaan voittojen suuntaan. Onkin mielenkiintoista nähdä, joko päävalmentaja Salomäki saa heti ensimmäisessä ottelussa LiigaPlokilaisten kurssin muuttumaan. Potentiaalia joukkueessa siihen on. 


Tammikuun otteluihin ei lipunmyyntiä!