Otteluennakko 6.11.2022: Puijo Wolley - LP Kangasala

4.11.2022

Pelipaikka: Studentia, Kuopio, sunnuntai 6.11.2022 klo 17:00

Otteluhistoria: Ottelu on joukkueille kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen. Edellisellä kaudella joukkueet kohtasivat kuudesti, joista kolme kertaa oli liigan play-offeja. Puijon saldoksi jäi kohtaamisista yksi piste kauden ensimmäisestä viisieräisestä kohtaamisesta kuopiolaisten kotiottelussa.

Edeltävät ottelut: LP Kangasala aloitti kauden Pohjois-Suomen kiertueella ja on sen jälkeen saanut pelata kolme ottelua peräkkäin kotimaisemissaan. Pölkky Kuusamo oli kauden ensimmäisessä ottelussa tyly emäntä ja otti voiton 3-0, mutta sen jälkeen LP Kangasala ei ole pisteitä menettänyt. Myös Puijo on kärsinyt kauden ainoan tappionsa Pölkylle ja voitti viimeksi Hämeenlinnan Lentopallokerhon.

Lähtökohdat: Kyseessä on Mestaruusliigan kärkikamppailu, joten panokset ovat kovat. Puijo johtaa liigaa yhden pisteen erolla ja kolmen pisteen voitto kiinnostaa tiukkojen viisieräisten jälkeen. Vastus on kova: LP Kangasala on hävinnyt kauden viidessä ottelussaan neljä erää, joista viimeisissä neljässä vain yhden.

Valmentaja Timo Leikkaan kommentit: Kiva saada itse Keiteleen keisari Arttu Keränen käymään Kuopiossa! Viime vuoden hopeamitalistit haluavat varmasti kirkastaa mitalia tänä vuonna ja joukkue on pelannut tasaisesti koko kauden, eikä sieltä ole heikkoa lenkkiä oikein löytynyt. Kohtaamisesta tulee varmasti tiukkaa vääntöä.

Seuraa heitä: Puijo Wolleyn nuorisoseura, eli Veera Help, Venla Huoman ja Moona Tarkiainen edustivat Suomea ja ehkä hieman seuraakin NEVZA-cupissa ja hakivat sieltä upeasti voiton kotiin. He ovat merkittävä osa joukkuetta ja aina nälkäisiä peliaikaa hakemaan. Edellisessä ottelussa Moona Tarkiainen kävi tarjoilemassa syöttöjä, ketä tarvitaan sunnuntaina? Kangasalan puolelta Neea-Maria Joki pelasi samassa joukkueessa ja valittiin turnauksen all stars -kentällisen hakkuriksi. Myös Joki on nähty säännöllisesti Kangasalan kuusikossa ja on ehdottomasti tulevaisuuden tähtiä.

Tervetuloa sunnuntaina kauden ensimmäiseen omassa kodissa Studentialla pelattavaan otteluun! Kannustetaan yhdessä Puijon naiset entistä kovempaan liitoon!


Ottelupiällikkönä Savon LVI-talo Oy!


Kuva: Juha Leskinen