Otteluennakko 6.4.2023: Totuuden hetki

4.4.2023

Aika ja paikka: 6.4.2023 18:30 Studentia, Kuopio

Edeltävät ottelut: Kaksi ensimmäistä välierää pelattiin Kuopiossa ja kotijoukkue oli niissä vahvempi erin 3-2 ja 3-1. Seuraavat kohtaamiset tapahtuivat Hämeenlinnassa ja kotijoukkue vei sielläkin ottelut 3-1 ja 3-0.

Lähtökohta: Torstaina käydään ratkaiseva taisto! Puijon ja Kerhon ottelusarja venyi totuttuun tyyliin viidenteen kohtaamiseen. Voittaja vastustaa finaalisarjassa Pölkky Kuusamoa ja häviäjä kohtaa LP Kangasalan pronssimatseissa.

2022-mestari, 30 torjuntaa playoffeissa, keskipelaaja Ella ”Aune” Autere: Torstaina ratkaistaan finaaliin menijä kotisalissa! Uskon että saadaan hyvä tunnelma Studentialle, kuten aiemmissakin kotipeleissä. 

Kerhon torjuntavoima on ollut murskaavaa koko kauden ajan ja heillä on erittäin ulottuva joukkue. Meidän tuleekin siis olla erityisen valmiina varmistuksessa ja yrittää hyödyntää heidän torjuntaansa pisteiden teossa.

Seuraa heitä: Molemmat joukkueet ovat suunnanneet syöttöään yleispelaajille, joten liberoiden rooli pallon kaivamisessa on korostunut. Sarjan neljännessä ottelussa parhaina pelaajina palkittiin ansaitusti liberot Tuuli Tuominen ja Milka Koskenkorva. On aivan mahdollista, että puolustuspeli nousee avainasemaan kahden vahvan joukkueen paremmuuden selvittämisessä.

Ottelupiällikkönä Eezy Henkilöstöpalvelut!