Otteluennakko 7.1.2023: Puijo Wolley - Lentopallokerho

5.1.2023

Aika ja paikka: 7.1.2023 klo 17:00 Studentia, Kuopio

Otteluhistoria: Kauden ensimmäinen kohtaaminen Hämeenlinnassa päättyi pistejakoon, kun vieräileva Puijo toi kaksi pistettä Kuopioon. Viime kauden kohtaamisisista Lentopallokerho vei kaksi voittoa ja Puijo yhden.

Edeltävät ottelut: Molemmat joukkueet aloittivat uuden vuoden voitoilla. Lentiskerho voitti kotonaan OrPon ja Puijo kukisti LP Kangasalan viisieräisen päätteeksi. Puijo päätti viime vuoden maukkaaseen voittoon Pölkky Kuusamosta, ja hämeenlinnalaiset pelasivat CEV Challenge Cupia, jossa totesivat kahden ottelun perusteella tanskalaisen IF Holten niukasti paremmakseen.

Lähtökohta: Menestymään tottunut Lentopallokerho etsii tietä ulos sarjataulukon häntäpäästä ja saapuu haastamaan kärkipaikalla olevaa Puijoa. Edellisessä ottelussaan joukkue voitti hyvää kautta pelaavan OrPon puhtaasti 3-0, joten kuopiolaisten on varmasti syytä olla varuillaan.

Valmentaja Timo Leikkaan kommentit: Vuoden 2023 kotiavaus! Saimme hyvän startin vuoteen ottamalla taisteluvoiton LP Kangasalasta. Lauantaina vastaan tulee fyysinen Lentopallokerho, josta otimme ensimmäisessä kohtaamisessa niukan voiton. Odotan mielenkiinnolla millaisen taistelutahdon vieraat Kanta-Hämeestä loihtivat tällä kertaa päälle!

Seuraa heitä: Puijon ukrainalaispassari Oksana Rusnachenko on pelannut tiensä kuopiolaisten sydämiin. Hän osaa nopean ja tarkan passipelin, mutta on lisäksi taidokas torjuja, syöttäjä, puolustaja ja toisen kosketuksen hyökkääjä. Lentopallokerhon peliä on tällä kaudella eniten pyörittänyt maajoukkueessakin väläytellyt Jenna Ylivainio. Lisäksi passarina ovat pelanneet Pipsa Roivainen ja europeleihin yllätyksenä nostettu Sofia Lehto. Kuka pelaa lauantaina? Ainakin Ylivainiolta voi odottaa pahaa syöttöä (35 ässää) ja tehokasta torjuntaa.


Ottelupiällikkönä Paldan Kodit Oy!