Otteluennakko 9.3.2022: Pölkky Kuusamo - Puijo Wolley

9.3.2022

Pelipaikka: Kuusamon Liikuntakeskus 9.3. 2022 klo 18.30 

Historia: Ottelu on kauden toinen kohtaaminen. Edellinen ottelu pelattiin Kuopiossa juuri ennen joulutaukoa ja sen kuusamottaret veivät todella vakuuttavan esityksen jälkeen 3-0 

Edelliset pelit: Kotijoukkue on kahdentoista pelin voittoputkessa. Viimeisin peli joukkueella oli LP-Vampulaa vastaan, ja sen joukkue vei selvästi 3-0. Puijon Naiset taas pelasivat edellisenä viikonloppuna kaksi peliä. Helsinki Volleyta vastaan kuopiolaiset voittivat 3-0 mutta vierailu Hämeenlinnassa ei tuottanut erävoittoakaan, vaan Lentopallokerho jyräsi vakuuttavaan voittoon.  

Lähtökohdat: Kotijoukkue pelaa runkosarjan voitosta, josta kamppailevat myös tasaisesti LP Kangasala ja LP Viesti. Vierailija Puijo taas tarvitsee pistelisäystä varmistaakseen runkosarjan kuudennen sijan. Ottelulla on siis jälleen kerran huimasti panosta ja tämä voi myös näyttäytyä pelaajien otteissa. Ennakkosuosikkia ei edellisen keskinäisen kohtaamisen jälkeen tarvitse miettiä ja tämä avaa Puijon pelaajille mahdollisuuden paineettomaan ja iloiseen pelaamiseen.  

Seuraa häntä: Kotijoukkueella on esittää monelle pelipaikalle sarjan vahvimmat yksilöt ja samaa voidaan sanoa myös valmennuksesta. Tällä kertaa nostetaan esiin Kuusamon yleispelaaja Carlyle Nusbaum. Pelaajatar on sarjan parhaita hyökkääjiä, jolla ratkaisut ovat todella monipuolisia. Kuopion vierailullaan hän esitti myös huikaisevaa syöttötyöskentelyään. Onkin mielenkiintoista, mitä kuopiolaisten päävalmentaja Lehtonen on keksinyt hänen varalleen.  

Kuopiolaisilta nostetaan esiin Sanni Määttä. Pelaajatar on valmennuksen unelmapelaaja, jolle kelpaa mikä tahansa rooli. Kaksi edellistä peliä Määttä pelasi yleispelaajan tontilla ja hyvin pelasikin. Pelaaja tuo kentälle tullessaan aina mukanaan iloisuutta ja tekemisen meininkiä. Katsotaan, miten Kuusamo meinaa Määtän saada aisoihin.