Otteluennakko Hämeenlinna - Puijo Wolley 15.2.2021

15.2.2021

Pelipaikka: Loimua-Areena 15.2. klo 18.30

Historia: Joukkueet kohtaavat tällä kaudella kolmatta kertaa. Alkukaudesta Kuopiossa pelatut aiemmat kohtaamiset kääntyivät molemmat tiukkojen vaiheiden jälkeen Hämeenlinnalle 3-1 lukemin.

Edelliset pelit: Sarjataulukossa toisena oleva Hämeenlinna on kahden ottelun voittoputkessa. Edellinen tappio sille tuli Kangasalan vieraana tammikuussa.

Puijolla on menossa jakso, jossa se kohtaa sarjan kärkijoukkueet. Sekä LP Kangasala että LP Viesti vei edelliset kohtaamiset 3-0, mutta molemmissa kohtaamisissa Puijottaret haastoivat ennakkosuosikkeja todella mallikkaasti.

Lähtökohdat: Hämeenlinna on todella vahva hyökkäysjoukkue, joka on pelannut alkukauden hapuilun jälkeen todella vahvasti. Varsinkin kotisalissa on joukkueella kulkenut. Edellinen kotitappio tuli lokakuun puolivälissä.

PuWo pelasi eilen hyvän pelin Salossa ja saman trendin soisi jatkuvan myös Hämeenlinnassa. Joukkue syötti ja hyökkäsi todella mallikkaasti. Jos puijottaret saa vastaanottoa vielä hiukan paremmalle tasolle, on kotijoukkue todella tiukoilla.

Seuraa heitä: Kotijoukkueella on heittää kentälle melkoinen tähtisikermä. Yksi heistä on Olena Leonenko. Pelaajattaren hyökkäys lähtee todella korkealta ja hän on yksi sarjan kovakätisimmistä hyökkääjistä. Ehdottomasti seuraamisen arvoinen pelaaja.

Puijon puolelta esitellään Siiri Vehmanen. Keskipelaaja on Puijon farmipelaaja, joka pelaa pääsääntöisesti JyLessä ykkössarjaa. Edellisessä Viesti- pelissä hän onnistui loistavasti ja oli yksi joukkueen suurista onnistujista. On mielenkiintoista nähdä, jatkuuko noususuhdanne hänen pelaamisessaan.