Otteluennakko Lentopallokerho - Puijo Wolley 10.10.2021

9.10.2021

Pelipaikka: Loimua - Areena 10.10. klo 18.30

Historia: Ottelu on kauden ensimmäinen kohtaaminen. Edellisen kauden kohtaamiset päättyivät kaikki hämeenlinnalaisten voittoon.

Edelliset pelit: Kotijoukkue on pelannut neljä ottelua. Kauden aluksi lentopallokerho voitti Kuortaneen ja LP- Vampulan. Viime viikonloppuna joukkue koki vieraspeleissä puhtaat 3-0 tappiot sekä LiigaPlokia että Kuusamoa vastaan. Puijolaiset ovat pelanneet kolme peliä, joista tuloksina tappiot Nurmon Jymyä (2-3) ja LiigaPlokia vastaan (0-3). Viimeisin peli Helsinki Volleyta vastaan päättyi kuopiolaisten 3-0 voittoon.

Lähtökohdat: Kotijoukkueen peli yskähteli viime viikonlopun vieraskiertueella. Varsinkin vastanottonsa kanssa tuskailleet hämeenlinnalaiset eivät saaneet peliään oikein missään vaiheessa käyntiin koko viikonlopun aikana. Lisähaastetta joukkueelle tuli keskipelaaja Daniela Öhmanin siirtymisestä Italian pääsarjaan. 

Puijolaiset sen sijaan saivat viimein joukkueensa kokonaan kasaan, kun joukkueen hakkuri Natasha Calkins liittyi joukkueeseen edellisellä viikolla. Kotivoitto helsinkiläisistä oli jo sitä, mitä joukkue on esittänyt harjoitussalilla. Nyt hakkurin tulon myötä joukkue sai oivan lisän hyökkäyspelaamiseensa ja se tekee kuopiolaisista entistä vaikeammin voitettavia 

Seuraa tätä: Kotijoukkueelta lähti tärkeä palanen Öhmanin Italiaan siirtymisen myötä. Kuinka joukkue pystyy tähän reagoimaan ja kuka ottaa tämän huippupelurin paikan joukkueen seitsikossa. Edellisen viikonlopun jälkeen joukkue on varmasti ärsytetty ja huippuvalmennuksen avulla valmis kääntämään vastoinkäymiset voitokseen.

Puijottarien peli on uomissaan ja kuopiolaiset ovat valmiita haastamaan hämeenlinnalaiset tosissaan. Joukkueen hyökkäysvoima riittää liigan kärjenkin voittamiseen, joten ottelusta on varmasti tulossa todella kova koitos.