Otteluennakko LiigaPloki - Puijo Wolley 3.3.2021

1.3.2021

Pelipaikka: Pihtipudas-Sali 3.3.2021 klo 18.30

Historia: Joukkueet kohtaavat tällä kaudella kolmatta kertaa. Edelliset kohtaamiset ovat päättyneet LiigaPlokille 3-1 ja 3-0.

Edelliset pelit: Ploki on neljästä edellisestä kamppailustaan voittanut vain Puijon. Reilu viikko sitten pelattu kamppailu meni tiukan ensimmäisen erän jälkeen selkeästi putaalaisille 3-0. Muut ottelut Viestiä, OrPoa ja Vampulaa vastaan päättyivät 3-0 tappioihin.

Puijon vastaava saldo on neljässä viime pelissä vahvasti pakkasen puolella. Tuloksena vain yksi erävoitto Vampulaa vastaan. Muuten joukkue hävisi puhtaasti 3-0 Liigaplokille, Viestille ja Kangasalalle.

Lähtökohdat: Ottelulla on enemmän merkitystä LiigaPlokille. Puijottaret menettivät edelliseen Vampula-tappioon mahdollisuudet playoffeihin ja nyt joukkue pelaa vain kunniakkaasta kauden lopusta. Voitto voisi vielä nostaa Puijon yhdeksänneksi mutta sekin riippuu muiden peleistä. Ploki voi voitolla varmistaa itselleen runkosarjan kuudennen tilan ja välttää LP Viestin kohtaamisen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. 

Seuraa heitä: LiigaPlokin nuoret liberot Pasanen ja Virtanen ovat saaneet hienosti vastuuta, kun virolainen Ingrid Kiisk poistui joukkueesta kesken kauden. Edellisessä keskinäisessä ottelussa pelin aloittanut Jemina Pasanen oli todella helteessä Puijon syöttöjen kohteena mutta tilalle tullut Senni Virtanen rauhoitti vastaanoton hyvälle tasolle. Onkin mielenkiintoista nähdä, kummalla liberolla päävalmentaja Mikko Pesonen päättää otteluun lähteä.

Puijolta esiin on nostettava joukkueen kapteeni Hilkka Hujanen. Hän on noussut viimeisissä kamppailuissa todella kovalle tasolle. Nähtäväksi jää, jatkuuko Hilun ”lentokeli” myös kauden viimeisessä ottelussa.