Otteluennakko LP Viesti - Puijo Wolley 14.2.2021

14.2.2021

Pelipaikka: Salohalli 14.2. klo 17.00 

Historia: Joukkueet kohtaavat tällä kaudella toista kertaa. Lokakuun lopulla pelattu ensimmäinen kamppailu päättyi LP Viestin selkeään 3-0 voittoon. 

Edelliset pelit: LP Viesti on neljän ottelun voittoputkessa. Mukaan mahtuu myös kotivoitto runkosarjan kärkijoukkueesta Kangasalasta. 
Puijolla on taas takana yhtä monta tappioita. Kuitenkin viitteitä paremmasta antoi edellinen kotipeli juuri kyseistä Kangasalaa vastaan, jossa puijottaret haastoivat varsinkin ensimmäisessä erässä vieraitaan toden teolla.  

Lähtökohdat: Joukkueiden edellinen kohtaaminen ratkesi pitkälti syöttö-vastaanottoon. Jos Puijottaret haluavat Salosta pisteitä ottaa, on tähän osa-alueeseen saatava selkeä parannus. Mielenkiintoista onkin, että edellisessä kotipelissään Viesti oli Vampulaa vastaan todella suurissa vaikeuksissa vastaanottonsa kanssa. Jos Puijo pystyy samaan, nähdään Salohallissa pitkä ja tulinen kamppailu.  
  
Seuraa heitä: Kotijoukkueen voimakaksikko on passari Tuchashvili ja keskihyökkääjä Czakan. Kaksikko on pelannut vuosia yhdessä ja tuntuukin, että mitä vaikeampi paikka, sitä varmemmin passari luottaa keskipelaajaansa. Ja jälki on todella tuhoisaa.  
 
Puijon puolelta on nostettava myös esiin keskipelaajat. Ensimmäistä kertaa kaikki keskipelaajat ovat terveiden kirjoissa ja onkin mielenkiintoista nähdä, ketä päävalmentaja Lehtonen peluuttaa.