Otteluennakko Puijo Wolley - LP Kangasala 21.2.2021

17.2.2021

Pelipaikka: Studentian liikuntahalli 21.2.klo 15.00  

Historia: Joukkueet kohtaavat tällä kaudella kolmatta kertaa. Edelliset kohtaamiset ovat päätyneet Kangasalan voittoihin lukemin 3-1 ja 3-0.  

Edelliset pelit: Puijo on pelannut sarjan edelliset pelit sarjan kärkiporukoita vastaan ( tätä kirjoittaessa ei lauantain Liiga-Ploki -ottelua ole vielä pelattu). Tappiot ovat tulleet sekä LP Kangasalalle että LP Viestille puhtaasti 3-0. Hämeenlinnaa vastaan puijottaret saivat erän ja olivat hyvin lähellä myös toisen voittamista. Hämeenlinna kuitenkin ryhdistäytyi varsinkin hyökkäyspelissä ja vei pelin lopulta 3-1. 

Kangasala on edennyt voitosta voittoon. Alkuviikosta joukkue voitti Kuusamon kotonaan puhtaasti 3-0 Edellinen tappio on tullut ennen Suomen cupin finaaliturnausta LP Viestille. Vierasjoukkue on lähes varma runkosarjaan voittaja. 

Lähtökohdat: Joukkueiden kohtaaminen on kahden viikon sisään jo toinen. Edellisessä Kuopion pelissä Puijo pisti vierailijansa ensimmäisessä erässä todella tiukoille.  

Kotijoukkue tarvitsee pisteitä lopuista peleistään, jotta paikka play offeissa varmistuisi. Sen sijaan Kangasalalla on mahdollisuus (niin halutessaan) lepuuttaa avainpelaajiaan.  Vierailijoiden päävalmentaja Keränen on puhunut paljon siitä, että hän haluaa joukkueen olevan levännyt ja hyvävireinen, kun tärkeimmät pelit alkaa. Onkin mielenkiintoista nähdä, ketä Kangasalalta astelee avaukseen.  

Seuraa heitä: Kotijoukkueen yksi viime pelien onnistujista on ollut joukkueen yleispelaaja Sanni Määttä. Pelaaja on ollut välillä pienellä peliajalla mutta on aina kentälle tullessaan tuonut kovuutta varsinkin hyökkäyspelaamiseen. Mitä tiukempi paikka, sitä paremmin Määttä onnistuu. 

Vierailta nostetaan esille hakkuri Jody Larson. Yhdysvaltalainen oli joukkueiden edellisessä kohtaamisessa aivan pitelemätön. Hän on pelaaja, jonka Puijon pitää saada kuriin, jos ottelusta mielii pisteitä ottaa.