Otteluennakko Puijo Wolley - LP Kangasala 6.2.2021

3.2.2021

Pelipaikka: Studentian liikuntahalli 6.2. 2021 klo 15.00

Historia: Joukkueet kohtaavat tällä kaudella toista kertaa. Marraskuun lopulla Pälkäneellä pelattu ensimmäinen kamppailu päättyi LP Kangasalan 3-1 voittoon.

Edelliset pelit: PuWo on hävinnyt kolme edellistä peliään. Orpoa ja Jymyä vastaan ei sarjapisteitäkään tarttunut matkaan. Vampulaa vastaan joukkue taisteli hienosti (mukana vain yksi keskipelaaja) ja saalisti siitä ottelusta 3-2 tappion myötä yhden sarjapisteen.

Kangasalalla sen sijaan kulkee. Joukkue voitti edellisenä viikonloppuna Suomen cupin mestaruuden ja liigassakin on tappioita takana vasta kaksi. Tappioista toinen on viime viikolta Viestiä vastaan pelatusta ottelusta mutta siinäkin pelissä päävalmentaja Keränen lepuutti avainpelaajiaan cup- huipennusta silmällä pitäen.

Lähtökohdat: Vaikka ennakkoasetelmat eivät hirveästi kotijoukkuetta mairittele, on ottelusta silti odotettavissa tasainen taisto. PuWo on pystynyt haastamaan kotikentällä kaikki siellä vierailleet kärkiporukat ja sama paineeton pelaaminen on kotijoukkueella edessä jälleen lauantainakin. 

Mielenkiintoista on myös nähdä, lähteekö Kangasala pelaamaan parhaalla seitsikolla, vai antaako Keränen vastuuta vähemmän peliaikaa saaneille pelaajille. 

Seuraa heitä: PuWolta nostetaan esiin hakkuri Jooa Hänninen. Hän pelasi joukkueiden edellisessä kohtaamisessa yhden kauden parhaista peleistään. Pelaaminen entistä joukkuetta vastaan tuntuu sopivan Hänniselle ja odotettavissa onkin tulikuumaa hakkuripelaamista.

Kangasalalta esitellään yleispelaaja Salla Karhu. Pelaajan tavaramerkki on illasta toiseen rautaisen kovana pysyvä vastaanotto ja äärettömän monipuolinen hyökkäyspelaaminen. Ei ole liioiteltua väittää Karhun olevan yksi parhaista Suomessa pelaavista yleispelaajista.