Otteluennakko Puijo Wolley - Oriveden Ponnistus

23.10.2023

Aika ja paikka: 25.10.2023 klo 18:30 Studentia, Kuopio

Aiemmat ottelut: Puijo voitti edeltävänä lauantaina Arctic Volleyn toistamiseen tällä kaudella. Sitä edelsivät viisieräisen tappio LP Viestille kotona ja vierastappio Kangasalla. OrPo puolestaan haki kaksi pistettä Vampulasta ja kärsi sen jälkeen tappiot kotonaan Hämeenlinnan Lentopallokerholle ja vieraissa LP Viestille.

Edeltävät kohtaamiset: Edellisen kauden kolme kohtaamista päättyivät Puijon voitonjuhliin. Kaksi ensimmäistä olivat kolmen pisteen voittoja ja kauden viimeinen ottelu päättyi 3-2 kuopiolaisten kotivoittoon.

Lähtökohdat: Millä tavalla joukkueet lähtevät pyörittämään peliä? Osuuko toiselle joukkueelle hyvä vastaanottopäivä? Molempien joukkueiden nuoret passarit Liina Räty ja Jenna Ylivainio ovat osoittaneet osaamisensa taktiikan lisäksi myös ässätilastossa ja torjuntojen määrissä. Voimasuhteita on melko vaikea ennustaa, koska molemmat ovat joutuneet alkukaudesta nöyrtymään samojen vahvoiksi ennakoitujen ja vahvoiksi osoittautuneiden joukkueiden edessä, mutta onnistuneet myös väläyttelemään osaamistaan.

Valmentaja Timo Leikas: ”Mielenkiinnolla odotan! OrPokin on uudistunut tosi paljon tälle kaudelle valmennusjohtoa myöten. Vaikea arvioida miten matsi lähtee kulkemaan, joten antaisin nämä ennakkokommentit mieluummin ensimmäisen keskiviikkona pelatun erän jälkeen.”

Seuraa heitä: Jo viime kaudella Puijoa edustanut yleispelaaja Venla Huoman on tällä kaudella ollut avauskuusikossa ja silmin nähden viihtynyt kentällä. Pisteitä on ropissut kiitettävään tahtiin, ja Huoman on sytyttänyt joukkuetta myös positiivisella olemuksellaan. OrPon Ada Aronen puolestaan sai kesällä kunnian edustaa Suomea maajoukkueen riveissä. YP Aronen on oman joukkueensa pistekuningatar neljän pelatun ottelun jälkeen ja on saanut näissä matseissa passeja orpolaisista selkeästi eniten.

Tervetuloa Studentialle jännittämään!

Otteluisäntänä Seripoint