Otteluennakko Puijo Wolley - Orpo 20.1.2021

18.1.2021

Pelipaikka: Studentian liikuntahalli 20.1. klo 18.30  

Historia: Joukkueet kohtaavat tällä kaudella kolmatta kertaa. Kuopiossa pelattu ensimmäinen kohtaaminen kääntyi Puijon eduksi 3-0 ja Orivedellä kotijoukkue vei taiston samoin lukemin.    

Edelliset pelit: PuWo on pelannut vuodenvaihteen jälkeen neljästi voittaen kaikki kamppailut. Voittojensa ansiosta on joukkue kiilannut sarjataulukossa jo sijalle seitsemän.   

OrPo on taas pelannut tauon jälkeen vasta kahdesti ja voittanut molemmat kamppailut. Ensin kaatui kotisalissa WoVo puhtaasti 3-0 ja sitten vieraissa LiigaPloki tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-2. Orpo löytyy sarjataulukosta sijalta viisi.   

Lähtökohdat: Ottelusta on odotettavissa todella tasainen taisto. Molemmat joukkueet ovat saaneet pelinsä hyvään uomaan. OrPo on pelannut todella vahvaa hyökkäyspelaamista, kun taas Puijottarien vahvuus on hyvässä vastaanotossa ja torjunta-puolustus pelaamisessa. Kuopiolaiset ovat esittäneet kotisalissaan koko kauden vahvoja otteita. OrPo taas pelasi edellisessä Pihtipudas-pelissä todella mallikkaasti ja osoitti, että myös vieraspelit kulkevat.   

Seuraa heitä: PuWon vastaanotto- ja puolustuspelaamisen sielu on libero Petra Sahlberg. Hänen pelaaminen on parantunut läpi kauden. Aikaisemmin Sahlberg on tunnettu vahvana vastaanottajana mutta nyt myös puolustaminen maistuu.   

OrPolta on nostettava ehdottomaksi tähdeksi hakkuri Isidora Ubavic, joka on päässyt alkukauden epävarmuudestaan eroon. Yhteistyö passari Nea Luntamon kanssa toimii ja hyökkääjältä löytyy paljon eri variaatioita hyökkäyspeliin.