Otteluennakot 21.1. ja 22.1.2023: Puijo Wolley - Arctic Volley

19.1.2023

Ajat ja paikat: Lauantai 21.1. klo 17:00 Nilsiän liikuntahalli sekä sunnuntai 22.1. klo 17:00 Studentia, Kuopio.

Aiemmat kohtaamiset: Puijo kävi syyskaudella Rovaniemellä pelaamassa viisieräisen, jonka jälkeen palasi Kuopioon yksi piste mukanaan. Edellisen kauden kolmen ottelun pistepotti jakautui Puijon ja ArVon edeltäjän Woman Volleyn kesken 5-4.

Edeltävät ottelut: Joulutauon jälkeen molemmat joukkueet ovat pelanneet kaksi ottelua. Puijo saavutti vierasvoiton Kangasalla, mutta taipui kotonaan Hämeenlinnan Lentopallokerholle. Arctic Volley puolestaan hävisi vieraissa LiigaPlokille ja taisteli kotonaan voiton Oriveden Ponnistusta vastaan.

Lähtökohta: Puijo Wolley killuu edelleen Mestaruusliigan kärkipaikalla ja pisteen päässä on yhden ottelun vähemmän pelannut LP Kangasala. Arctic Volley puolestaan löytyy sijalta seitsemän ollen tasapisteissä kaksi ottelua vähemmän pelanneen Lentiskerhon kanssa. On poikkeuksellista, että joukkueet kohtaavat kahtena peräkkäisenä iltana, joten turnauskestävyys ja vastustajan pelin oppiminen ovat avainasemassa. Lauantaina Naisten Mestaruusliigan ainoa ottelu pelataan Nilsiässä, joten Puijolla ei välttämättä ole aivan yhtä vahvaa kotietua kuin Studentialla pelattaessa.

Päävalmentaja Pekka Seppäsen kommentit: Hauska päästä runkosarjassakin pelaamaan tuplapeli samaa joukkuetta vastaan, koska playoffeissa näitä nähdään. Syyspuolella meillä oli pari kahden matsin viikonloppureissua vieraissa ja nyt olemme hieman muuttaneet valmistautumistamme, jotta jaksamme painaa molemmat pelit täysillä alusta loppuun.

Seuraa heitä: Hyvän päivän osuessa kohdalle Arctic Volleyn laitahyökkääjä Megan Vander Meer on todellinen pallotykki. Kokenut 176-senttinen amerikkalaispelaaja omaa vahvaa osaamista myös torjuntatehtävissä. Ella Autereella on ennen viikonlopun kohtaamisia kasassa jo 66 torjuntapistettä. Puijon keskipelaaja ”Aune” on siis torjunut keskimäärin yhden pisteen jokaisessa pelaamassaan erässä.


Ottelupiälliköt lauantaina Nilsiän Rakennus Oy ja Nilsiän K-Rauta!

Mukana tapahtumaa mahdollistamassa myös Break Sokos Hotel Tahko, TMR Invest Oy ja Nilsiän Nujakka!


Ottelupiällikkö sunnuntaina Autotalo Hartikainen Oy!