Otteluraportti 26.9.2021: Pihtiputaalta ei pisteitä mukaan, 0-3 tappio

26.9.2021

Pelin aloitukseen Anni Toivonen passariksi, Sanni Määttä hakkuriksi, laidoissa Hilkka Hujanen, Emilia Kääntä, keskellä Pilvi Kettunen sekä Eveliina Smolander ja liberona Petra Sahlberg. LiigaPlokilta ulkomaalaisviisikko kentällä, passari Napalkova, hakkuri Yefremenko, laiturit Elbaek ja Pertens sekä keskellä Stackhouse, suomalaisia kentällä oli keskitorjuja Vehmanen ja libero Pirinen.

Ensimmäisessä erässä oli nähtävissä edellispäivän tavoin haasteita vastaanotossa, joka vaikeutti riittävän tehokasta hyökkäyspeliä. Syöttö oli kohtalaista, mutta ei saatu harjoituspelien tavoin kovempaa painetta luotua ja LiikaPloki oli tehokas verkolla. Erä kotijoukkueelle 25-20.

Toisessa erässä vastaanotto haparoi enemmän ja hyökkäyspeli sakkasi pahemmin. Puolustamalla saatiin palloja paremmin peliin, mutta liian usein jouduttiin toimittamaan palloa helppona vastustajan kenttään. Passarivaihto ja Venla Hyttinen kentälle. Erä kuitenkin Plokille 25-20.

Pitkän erätauon jälkeen Hyttinen jatkoi passarin paikalla ja otteet paranivat selvästi. Vastaanottoon tuli kaivattua ryhtiä ja hyökkäyksiä tapettiin tehokkaammin Plokin kenttään. Erän loppupuolella tarkkuus puuttui ja LiigaPloki vei pelin kovien nelospaikan hyökkäysten ansiosta. Erä 25-20 ja koko ottelu suoraan 3-0 Putaalaisille.

Ottelun parhaana palkittiin Plokilta keskitorjuja Jada Stackhouse ja Puijolta passari Venla Hyttinen. Ottelusta jäi karvas maku suuhun ja harjoituksiin tehtävää. Rohkeutta tarvitaan lisää peleihin, sillä harjoituksissa tekemisen taso on parempaa.

Seuraavassa ottelussa kotisalissa lauantaina esittäytyy meidän ulkomaalaisvahvistuksemme hakkuri Natasha Calkins. Joten tulkaa paikalle katsomaan kuinka korkealta ja kovaa uusi Puijolainen lyö palloa.

LiigaPloki - Puijo Wolley
3-0 25-20, 25-20, 25-20
LiigaPloki: Stackhouse 13/+10,Pertens 11/+6,Elbaek 11/+5
Puijo Wolley: Määttä 10/+3,Hujanen 9/+3,Kettunen 7/+4
Ässät 4-4, syöttövirheet 17-12, torjunnat 10-7, hyökkäys% 44-28, vastaanotto% 47-51