Päivän harjoitusottelusta LiigaPlokia vastaan 3-1 voitto!

12.9.2020

Päivän harkkapelistä 3-1 voitto! Erät 23-25, 25-18, 25-18, 25-12.

Ensimmäiset 2 erää mentiin seuraavanlaisella kuusikolla; passarina Anni Toivonen, liberona Petra Sahlberg, hakkurina Jooa Hänninen, keskellä Eveliina Smolander ja Linnea Malinen ja yleispelaajina Riikka Koivusaari sekä Emilia Kääntä.

Jännitystä oli ilmassa pitkän pelitauon jälkeen ja pallo polttelikin käsissä puolin ja toisin. LiigaPloki hallitsi erää alusta saakka ja hyökkäsi monipuolisesti läpi erän. Molemmat kokeilivat rajoja ja erässä nähtiin runsaasti syöttövirheitä. Loppua kohden Puijon naiset alkoivat saamaan pelistä kiinni ja kirivät hyvin lopussa. Erä kuitenkin hyvin hyökänneelle Plokille.
Toisessa erässä roolit vaihtuivat ja rentous alkoi näkymään Puijon otteissa, hyviä suorituksia tuli pallo toisensa jälkeen ja etenkin Riikka Koivusaari näytti monipuolista hyökkäysosaamistaan. Erän loppunumerot kirjattiin 25-18.

Kolmanteen erään passariksi Carina Lehto, liberoksi Anna Kaisa Kerminen ja yleispelaajiksi Hilkka Hujanen ja Sanni Määttä. Alun tunnustelun jälkeen, peli alkoi kulkemaan hienosti, syötöt tehoistuivat ja puolustuspalloja napsittiin joka puolelta. Erän loppulukemat 25-18. Neljäs erä oli joka osa-alueelta hieno esitys, eikä Ploki enää pysynyt mukana pelissä. Selvät lukemat 25-12 tauluun ja peli 3-1 Puijolle.

Ja mikä mahtava yleisö oli saapunut paikalle, hienoa kannustusta läpi pelin, kiitos kaikille paikalla olleille!

Tänään nähtiin kaiken kaikkiaan paljon hyviä suorituksia, saatiin oppia ja nähtiin paljon iloa kentällä! Kaikkien pelissä oli paljon hyvää tekemistä! Erityismaininta tänään upeasti pelanneelle, loukkaantumisen jälkeen ensiesiintymisen tehneelle Eveliina Smolanderille joka pelasi tehoin 12/+10 ja kahden vuoden tauon jälkeen hienosti kentille palanneelle virheetöntä peliä pelanneelle Sanni Määtälle 8/+8. Myös meidän junnuista junnuin Linnea Malinen esiintyi hienosti ensimmäsessä liigatason pelissään! LiigaPloki oli pienellä ryhmällä tänään liikkeellä, vielä ulkolaisvahvistuksia odottavana. Hyvää yritystä Plokin nuorelta ryhmältä, vieraiden paras oli Ingrid Kiisk 17+4 tehoillaan. Ensi viikolla muuten jatketaan harkkapelin merkeissä Pihtiputaalla kohdatessamme LiigaPlokin toistamiseen!