Piristynyt JymyVolley Puijon vieraaksi

22.1.2024

Otteluennakko Puijo Wolley - JymyVolley 24.1.

Aika ja paikka: 24.1.2024 klo 18:30 Studentia, Kuopio

Aiemmat kohtaamiset: Nurmolainen JymyVolley emännöi Puijoa marraskuun lopussa, jolloin pisteet matkasivat Kuopioon selvien 0-3 lukujen myötä.

Edeltävät ottelut: JymyVolley on jahdannut kauden avausvoittoaan aggressiivisesti. Edeltävällä viikolla nurmolaiset ahdistivat Salossa LP Viestin lähelle viidettä erää, mutta hävisivät lopulta 3-1. Sunnuntaina joukkue johti kotihallissaan LiigaPlokia 2-0 ja pääsi ottelupalloille asti, mutta joutui silti tyytymään yhteen pisteeseen. Puijo Wolley on ollut hyvässä iskussa ja hakenut täysien pisteiden vierasvoitot LiigaPlokista ja LP-Vampulasta.

Lähtökohdat: JymyVolley on piristänyt ilmettään huomattavasti. Päävalmentaja Jukka Tuovisen siirryttyä ohjiin joukkue on onnistunut haastamaan vastustajia vakuuttavasti ja saapuu Kuopioon todennäköisesti vailla turhia paineita. Lisäksi koko lentopallokansa lienee vilpittömän ilahtunut nähdessään taitavat yleispelaajat Riikka Valkosen ja Emmi Riikilän jälleen pelikuntoisina. Puijo puolestaan pyrkii jatkamaan voittoputkeaan, eikä halua luovuttaa pistettäkään vieraiden matkaan.

Päävalmentaja Pekka Seppänen: Nousukuntoinen JymyVolley on ollut jo lähellä ensimmäistä voittoaan, joten keskiviikkona areenalle astuu kaksi hyvävireistä joukkuetta. Vastustajan valmennuksesta ei ainakaan kokemusta puutu, sillä Jukka Tuovinen valmensi minua jo parikymmentä vuotta sitten ja myös Timo Leikas on nauttinut hänen opeistaan.

Seuraa heitä: 15-vuotias Annika Koivuniemi oli nelospaikan ja koko kentän suurin tähti JymyVolleyn kohdatessa LP Viestin viime viikolla. Itsevarma laitahyökkääjä oli liki pitelemätön paukuttaessaan pisteitä Salohallin parkettiin ja onnistui myös vastaanotossa kiitettävästi. Puijon hakkuri Selma Räsänen otti ison roolin savolaisten Vampulan reissulla. Räsästä kannattaa vilkuilla myös Puijon voittamien pisteiden jälkeen, sillä tuuletukset ovat Liigan tyylikkäimpiä.

Mikä muka olisi parempi tapa juhlia pikkulauantaita kuin liigalentis? Lämpimästi tervetuloa Studentian katsomoon!

Otteluisäntänä Gebwell Oy