Pölkky Kuusamo mittaa Puijon kunnon

8.12.2023

Otteluennakko Puijo Wolley - Pölkky Kuusamo 10.12.

Aika ja paikka: 10.12.2023 klo 17:00 Studentia, Kuopio

Aiemmat kohtaamiset: Lokakuussa Puijo kävi vieraana Kuusamossa ja onnistui nappaamaan yhden erävoiton. Edellisellä kaudella kolmesta keskinäisestä ottelusta kaksi päättyi Pölkyn kotivoittoon ja yksi Puijolle Studentialla.

Edeltävät ottelut: Pölkky on voittanut kaikki pelaamansa ottelut. Viimeksi kaatuivat LP Viesti vieraissa ja LiigaPloki sekä JymyVolley kotona. Puijo on puolestaan voittanut vieraissa JymyVolleyn ja OrPon, mutta hävinnyt noiden välissä Hämeenlinnan Lentopallokerholle.

Lähtökohdat: Pölkky Kuusamo on aloittanut kauden todella vahvasti. Joukkue on pelannut harvakseltaan (vasta 8 ottelua) ja menettänyt vain kolme erää, joista yhden Puijolle. Kuopiolaiset ovat puolestaan olleet Mestaruuliigan työmyyriä ja ahkeroineet kasaan jo 13 ottelua. Vaihtelevalla menestyksellä pelannutta joukkuetta rasittaneet loukkaantumiset ovat alkaneet helpottaa, ja vaihtopenkillä alkaa vihdoin olla leveyttä. Molemmat joukkueet ovat liigan sarjataulukossa paremmalla puoliskolla, Pölkky 24:ssa ja Puijo 21:ssa pisteessä.

Päävalmentaja Pekka Seppänen: ”Pölkky on ollut alkukauden kovin joukkue vahvan hyökkäyspelaamisen johdosta. Amerikkalaistrio Nusbaum, Palmer ja Jones ovat hyökänneet tehokkaasti passari Lehdon tarjoiluista. Pölkyn kaatamiseen tarvitaan hyvä peli kokonaisvaltaisesti: Kovaa hyökkäystä ja taistelevaa puolustamista!”

Seuraa heitä: Pölkyn pistetykki on ollut yhdysvaltalainen yleispelaaja Carlyle Nusbaum. Aiemmillakin kausilla kuusamolaisväreissä viihtynyt 26-vuotias Nusbaum on tehnyt keskimäärin 5,2 pistettä jokaista pelaamaansa erää kohti. Puijon amerikkalainen yleispelaaja Aniah Palmer on puolisen vuotta virkasisartaan vanhempi ja hänen tapaansa 178-senttinen. Myös Palmer on osoittanut olevansa ärhäkkä hyökkääjä, joka viihtyy myös takakentän vastaanotto- ja puolustustehtävissä.

Tervetuloa pakkasesta lämmittelemään lentopallon pariin!

Otteluisäntänä PeeÄssä