LP-Vampula 3 - 1 Puijo Wolley (25-22, 25-21, 21-25, 26-24)

Avauskokoonpanot:
Puijo: Autere, Kääntä, Hujanen, Schmid, Rusnachenko, Tokoku ja Koskenkorva (L)
LP-Vampula: Stanchulova, Vikstedt, Petrova, Jarman, Kukkonen, Seikkula sekä Minkkinen ja Naasko (L)

Ensimmäisen erän alkuun LP-Vampula onnistui nappaamaan 5-2 -johdon. Vahvasti nelosesta hyökkäävä Kristiana Petrova oli jälleen Puijon syöttöjen maalitauluna, mutta onnistui siitä huolimatta livauttamaan pari palloa Puijon torjunnan ohi kenttään. Puijo teki tilanteeseen 9-5 mennessä 4 hyökkäysvirhettä, joten Pekka Seppänen rauhoitti peliä aikalisällä. Seuraava piste olikin Puijon Oksana Rusnachenkon vahvan painopallon myötä ja Emilia Kääntä aloitti syöttövuoronsa ässällä. Seuraava pitkä pallo tosin päättyi harmillisesti Puijon verkkovirheeseen. LP-Vampulan syöttövirhe vei erän lukuihin 11-9 ja Rusnachenkon ässä toi Puijon pisteen päähän. Petrova löysi tuolloin tilaa nelosesta ja piti kotijoukkueen johdossa. Pisteitä tuli puolin ja toisin kotijoukkueen pysytellessä muutaman pinnan johdossa. Reina Tokokun kakkosen hyökkäyksellä Puijo nousi pinnan päähän ja Sarah Schmidin vastapallon saatolla tasoihin 15:en. LP-Vampulan aikalisän jälkeinen pinna Vanessa Jarmanin hyökkäyksellä helpohkosti kotijoukkueelle ja seuraava Puijolle vastustajan hyökkäysvirheellä. Tuolloin Julia Seikkula hyökkäsi pisteen ja saatteli syöttämään passari Lotta Kukkosen, joka päätti vuoronsa virheeseen tilanteessa 19-17. Hilkka Hujanen vaihtui Minna Uusi-Illikaiseen, joka kavensi eron 20-18:an. LP-Vampula pelasti pallon Rusnachenkon varmalta näyttäneen ässän jälkeen ja Petrova otti torjunnan. 22-18 saman naisen hyökkäyksellä ja Puijo aikalisälle. 23-19 Petrovan kädestä ja Puijon yp-vaihto takaisin. Puijolle kolme peräkkäistä pistettä tilanteeseen 23-22 ja LP-Vampula aikalisälle. Kotijoukkue eräpalloon Puijon torjunnan käsien kautta ja erän 25-22 -voittoon Jarmanin torjunnalla.

Toisen erän tasapisteet 2-2 koittivat LP-Vampulan Kukkosen ja Jarmanin vauhdikkaan satasen myötä. Kotijoukkue otti 5-3 -johdon Petrovan takakentältä yhdellä kädellä huitaiseman pelastuksen pudotessa Puijon kenttään. 6-3 ja Puijon aikalisä, jonka jälkeen LP-Vampulan syöttövirhe. Seuraavassa pallossa Puijon puolustusvirhe ja kotijoukkue taas kolmen pinnan etumatkalle. LP-Vampula pysytteli muutaman pinnan edellä kunnes Autere otti yksin maukkaan torjunnan Petrovan kutospaikan hyökkäyksestä. Puijo pinnan päähän kotijoukkueen hyökkäysvirheen myötä ja päävalmentaja Ziga Kos otti hengähdystauon, jonka jälkeen Stanchulova tekikin pisteen. Puijo viimein tasoihin 14:ssä pisteessä ja keulille pallon päädyttyä LP-Vampulan kenttään. Seuraavaksi syöttövirhe ja uusi pinnan johto Autereen korkealta ja kovaa -hyökkäyksellä. Pisteet jälleen tasan 17-17 Seikkulan hyökkäyksellä ja satakuntalaiset johtoon Stanchulovan ässällä. 18-18 Tokokun hyökkäyksellä kakkosesta ja 19-18 Petrova nelosesta. Kotijoukkue torjui itsensä kahden pinnan johtoon ja Kääntä vaihtui Uusi-Illikaiseen. Vikstedtin ässällä kaulaa 21-18:n asti. 22-19 ja Alisa Mansikka-aho syöttämään Seikkulan tilalle. 23-20 ja Kääntä taas kentälle suoraan syöttämään. Kavennuspiste Puijolle Hujasen hyökkäyksellä. Stanchulova iski kotijoukkueen eräpalloon kutosesta ja erän 25-21 -voittoon nelosesta.

Kolmas erä käynnistyi tasaisissa merkeissä, mutta Hujasen syöttövuorolla Puijo pääsi Tokokun tippauksen ja Autereen torjunnan myötä 4-7 -johtoon. LP-Vampulan aikalisä, jonka jälkeen Puijo tehtaili pari pistettä lisää. Ziga Kos päätti käyttää toisen aikalisänsä jo tilanteessa 4-9. Stanchulova onnistui hyökkäyksellään hipomaan Puijon torjunnan sormenpäitä, mutta sitä seurannut LP-Vampulan syöttövuoro jäi yhden pisteen mittaiseksi. Kotijoukkue järjesteli kentällistään tuplavaihdolla ja kaventeli tilannetta syöttövirheeseensä ja 7-12 -tilanteeseen asti. Puijo onnistui pitämään kiinni viiden pisteen johdostaan ja peli kulki paremmin kuin aiemmissa erissä. Lotta Kukkosen syöttövuorolla ero käväisi 15-18:ssa ja Stanchulovan ässällä päädyttiin 17-19:ään sekä Puijon aikalisään. Ei auttanut, Petrovan peippi putosi kenttään ja ero pisteeseen. Käännän hyökkäyksellä ero pisteen verran turvallisemmaksi ja kotijoukkueen hyökkäysvirheellä tilanteeseen 18-21. 19-22 Hujasen voimakkaalla rullalla nelosesta, jollaiset olivat aiemminkin ottelussa toimineet. Petrova hyökkäsi kotijoukkueen 21:n pisteeseen, mutta erä päättyi kahteen Tokokun hyökkäyspisteeseen 21-25.

Neljännen erän alkua LP-Vampula dominoi hienoisesti. Peli oli nyt virheherkkää molemmin puolin ja pitkiksi venyneet pallot olivat arpapeliä. Pelin laatu koheni erän vanhetessa hieman, mutta LP-Vampula onnistui pysyttelemään sitkeästi edellä. Eron revettyä 15-10:n Pekka Seppänen käytti erän ensimmäisen aikalisän. 16-10 Puijon käsittelyvirheellä, mutta Petrovan syöttöputki viimein poikki Hujasen hyökkäyksellä ja lisäkavennus Autereen torjunnalla. LP-Vampulan aikalisä tilanteeseen 16-12 ja pisteen kavennus kotijoukkueen hyökkäysvirheellä. Puijo kiri eron kahteen pisteeseen, mutta se pääsi kotijoukkueen torjunnalla, kuopiolaisten hyökkäysvirheellä ja Petrovan hyökkäyksellä kasvamaan 21-17:än. Puijon torjunnan käsistä piste kotijoukkueelle 22-17. Tokoku kutosesta 22-18 ja LP-Vampulan hyökkäysvirheellä 22-19. Seuraava hyökkäysvirhe ja 22-20. Autereen torjunnalla 22-21 ja kotijoukkue aikalisälle. Tasoihin 22-22 LP-Vampulan sähläyksellä. Sarah Schmidin syöttöputki katkesi pisteisiin 23-22, Puijo tasoihin Hujasen käsistä. LP-Vampula sai ottelupallon Jarmanin hyökkäyksellä, mutta hyökkäysvirheellä 24-24 -tasoitus Puijolle. LP-Vampulalle 25-24 Jarmanin hyökkäyksellä ja Puijo aikalisälle. Ottelu päättyi Puijon hyökkäysvirheeseen ja erä lukuihin 26-24.