Puijo Wolley 3 – 0 LP-Vampula (28-26, 25-15, 25-17)

Aloituskokoonpanot:
Puijo: Tosi, Huoman, Vuorenmaa, Robinson, Kallinen, TIkka (C) ja Help (L)
LP-Vampula: Biberdzic (C), Evetts, Rajaniemi, Talvitie, Kuusela, Oberpriller ja Naasko (L)

Ensimmäisessä erässä Puijon Deja Robinsonin syöttö kulki hyvin, ja LP-Vampulan Stefan Paunovic otti ensimmäisen aikalisän pisteissä 6-3. Syöttöputki päättyi Ella Rajaniemen torjuntaan ja lukuihin 7-4. Taylor Oberprillerin torjunnalla joukkueet olivat jo tasoissa 7-7. Myös Puijon toiselle keskipelaajalle Taija Tikalle osui hyvä syöttöhetki ja toinen aikalisä tilanteessa 13-9: Seuraava syöttö verkkoon. Erä pysyi hetken hyvin kotijoukkueen näpeissä, mutta vastustaja hiipi takaa. Jovana Biberdzic hyökkäsi tilanteeksi 20-18, ja Puijo vaihtoi Nea Suboticin Venla Huomanin tilalle takakentälle. LP-Vampula punnersi tasoihin 20-20. Teija Vuorenmaa hyökkäsi seuraavan pisteen Puijolle, jolloin syöttämään pääsi Tikka. Ensimmäinen eräpallo päättyi vieraiden hyväksi ja seuraavassa Puijo oli verkossa: 24-22. Pekka Seppäsen pitämän aikalisän jälkeen virheet hyökkäyksessä ja vastaanotossa, joten tilanne tasoihin 24-24. Vampula sai eräpallon Puijon verkkovirheellä, mutta Robinson hyökkäsi pelin tasoihin 25-25. Seuraava eräpallo meni LP-Vampulalle, mutta kotijoukkue taisteli tasoihin 26-26. Kentälle palannut Huoman hyökkäsi torjunnan käsien kautta eräpallon 27-26, ja Anahi Tosi päätti erän samalla tavalla lukuihin 28-26.

Toisen erän alussa Puijon hyökkäys oli vahvaa ja LP-Vampula pohti tilannetta pisteissä 7-3. Kotijoukkueelle pisteitä nikkaroivat etenkin Tikka ja Vuorenmaa. Oberpriller hyökkäsi vieraat kolmen pinnan päähän, 9-6, mutta lähemmäs ei päästy. Erän keskivaiheilla Puijo sortui muutamiin virheisiin ja LP-Vampula pääsi hivuttautumaan pari pistettä lähemmäs, mutta loppuerässä toisen joukkueen peli kulki ja toisen ei. Erä päättyi harmillisesti syöttövirheeseen luvuissa 25-15.

Pitkän erätauon jälkeen Puijo antoi LP-Vampulalle kylmän suihkun. Teija Vuorenmaan ja Deja Robinsonin syöttövuorojen jälkeen erä oli luvuissa 12-2 ja Robinsonilla 3 ässää tilillään. Vampula sai Biberdzicin johdolla muutaman hyökkäysonnistumisen ja lisäksi Puijon virheillä jokusen pisteen, mutta etumatka oli valtava. Puijon aikalisän jälkeen Biberdzicin hyökkäys kutisti eron viiteen, 18-13, mutta tuon lähemmäs huittislaiset eivät päässeet. Vuorenmaan torjunta päätti erän luvuissa 25-17.