Otteluraportti Puijo Wolley 3-2 LP Kangasala
(20-25, 25-22, 23-25, 25-23, 15-5)

Avauskokoonpanot
Autere, Kääntä, Hujanen, Schmid, Rusnachenko, Tokoku jaKoskenkorva (L)
Heikkiniemi, Rekola, Pöllänen, Pyhäjärvi, Joki, Luntamo  ja Sievänen (L)

Ottelun alussa Puijon passari Oksana Rusnachenko esitteli parasta syöttöosaamistaan - LP Kangasala ei saanut rakenneltua kunnollisia hyökkäyksiä. Vierasjoukkue kävi tasoissa viiden pisteen kohdalla, mutta keltapaidat dominoivat peliä runsaslukuisen yleisön riemuksi. Puijo pysyi tiiviisti muutaman pisteen johdossa, mutta tilanne 13-8 riitti Arttu Keräselle - Kangasala aikalisälle. Iida Pöllänen katkoikin heti Sarah Schmidin syöttöputken, mutta syötti itse seuraavan pisteen verkkoon: 14-9. Ottelun toistaiseksi pisimmän pallorallin päätti Kangasalan Viivi Pyhäjärven viistohyökkäys, luvuiksi 16-13 ja Pekka Seppänen kokosi vuorostaan Puijon aikalisälle. Pyhäjärvi syötti tuokion päästä joukkueet tasoihin 17-17 ja Reina Tokokun hyökkäys torjuttiin Puijon kenttään: Puijo aikalisälle. Erän loppu olikin selvästi LP Kangasalan. Vierasjoukkueen toimesta syötettiin ässiä, torjuttiin tehokkaasti ja puolustettiin sitkeästi. Loppuluvuiksi 20-25.

Toisen erän alkuun pisteitä tehtiin tasaiseen tahtiin. Reina Tokoku hyökkäsi hieman onnekkaasti Puijon 5-3 johtoon. Puijo pysyi selvästikin edellä kunnes Kangasala torjui Hujasen rauhassa rakennellun nelospaikan hyökkäyksen tilanteeksi 10-10. Tilanteessa 15-13 kentälle marssitettiin Venla Huoman syöttämään Ella Autereen tilalle. Puijolle nopeasti kaksi pistettä ja Kangasala aikalisälle. Seuraavan pisteen myötä passarivaihto, eli Emmi Jalonen Luntamon tilalle. Huomanin vaihtuessa Autereeseen pisteet olivat 19-14. Erän lopulla Puijo sai useampia eräpalloja, mutta loppuluvuiksi 25-22 naulasi Hilkka Hujanen viistohyökkäyksellään.

Pitkän erätauon jälkeen kentän kuningatteret olivat pukeutuneet keltamustiin. Puijo pysyi melko selvässä johdossa 17:ään pisteeseen asti, mutta tuolloin Kangasala onnistui tasoittamaan tilanteen. Puijo käväisi vielä 21-20- ja 22-21 -johdossa, mutta erä oli lopulta Kangasalan heiniä, loppuluvuiksi 23-25.

Neloserässä Kangasala pääsi jo pari pinnaa johtoon, kunnes Puijo tuli tasoihin kahdeksan pisteen kohdalla. Reina Tokokun syöttövuoro päättyi lopulta 9-9 -tasatilanteeseen. Erä jatkui tuosta äärimmäisen tiukkana taistona, jossa pisteitä tehtiin vuorotahtiin. Kangasala pääsi 13-11 -keulille, jolloin Pekka Seppänen kokosi joukkonsa aikalisälle. Tuon jälkeen Hujanen pysähtyi Kangasalan torjuntaan, mutta seuraavalla pallolla Puijo onnistui riistämään syöttövuoron itselleen. Kangasala teki erän lopusta jännittävän, mutta Puijo oli lopulta vahvempi ilman jatkopalloja 25-23.

Kangasala aloitti pätkäerän nappaamalla pari pistettä tililleen. Tuolloin Puijo heräsi ja naputteli Oksana Rusnachenkon syöttövuorolla putkeen viisi pistettä, joka riitti Keräselle: Kangasalan aikalisä. Vieraat eivät onnistuneet piristämään ilmettään ja seuraava aikalisä tilanteessa 8-3. Ottelun pääsi päättämään Venla Huoman hienolla syöttöputkellaan. Loppuluvut ratkaisuerässä 15-5.