LP-Vampula  0 -  3 Puijo Wolley (18-25, 22-25, 12-25)

Avauskokoonpanot:
Puijo Wolley: Autere, Kääntä, Hujanen, Schmid, Rusnachenko, Tokoku ja Koskenkorva (L)
LP-Vampula: Stanchulova, Aalto, Vuorenmaa, Petrova, Jarman, Kukkonen ja Minkkinen sekä Naasko (L)

Ensimmäisen erän alussa kävi selväksi Puijon syöttösuunta: Kahdessa aiemmassa ottelussa vahvasti hyökännyt Kristiana Petrova joutui nostopuuhiin, mutta hän onnistui siitä huolimatta napsimaan muutamia pisteitä. Puijo pelasi hieman viisaammin ja laadukkaammin, joten Ziga Kos otti ensimmäisen aikalisän tilanteessa 7-10 Reina Tokokun ja Ella Autereen torjuntojen jälkeen. Se toimi, Puijolta verkkosyöttö ja perään ässä Jarmanin kädestä. Tasoihin kotijoukkue tuli Autereen hyökkäysvirheellä ja johtoon 11-10; Puijo aikalisälle. Hilkka Hujanen tasoitti pelin suuntaamalla lyömällä nelospaikasta torjunnan käsien kautta ulos ja johtopisteen teki Tokoku kakkosesta liiskaamalla pallon LP-Vampulan keskikenttään. Seuraavat pinnat Puijolle Emilia Käännän hyökkäyksellä, LP-Vampulan virheillä ja Hujasen ässällä. LP-Vampula vaihtoi Teija Vuorenmaan Nanna Talvitiehen ja Lotta Kukkosen Julia Seikkulaan. Aikalisän hetki koitti tilanteessa 11-16. 11-18:an päättynyt piste oli lentopallon juhlaa: Puijo puolusti upeasti, mutta kaikki tuli takaisin syliin, kunnes Ella Autere päätti pallon hyökkäyksellään. LP-Vampulan tuplavaihto takaisin, jonka jälkeen Käännän torjunta ja Ada Vikstedt korvaamaan Ella Aaltoa. LP-Vampula sai Hujasen syöttöputken poikki tilanteessa 12-20 ja kävi kaunistelemaan lukuja. 15-20 -piste päättyi Iveta Stanchulovan torjuessa Tokokun pystyyn ja Pekka Seppänen käytti toisen aikalisänsä. LP-Vampula nosti pistesaldonsa 17:n asti ennen kuin Käännän hyökkäys rajaan toi 21:n pisteen. Puijo käytti erän loppupuolella Anni Karjalaista ja Minna Uusi-Illikaista syöttövaihdossa, joista jälkimmäisen syöttö ei enää palannut Puijon kenttään. Erä ohi luvuin 18-25.

Toisen erän kolme ensimmäistä pistettä olivat Puijon, peli kulki kauniisti ja Rusnachenko sai huijattua LP-Vampulaa kurottamalla heidän kenttäpuolelleen putoavan pallon perään ja pallo putosi kenttään ilman kosketusta. Kotijoukkueen ensimmäinen aikalisä pisteissä 2-5 ja sen jälkeen Stanchulovan hyökkäys nelosesta puri. Passari Kukkonen näpäytti sen jälkeen savolaisia kahdella ässällä, joilla LP-Vampula nousi tasoihin viiteen pisteeseen. Puijon pisteen jälkeen Vuorenmaa vaihtui Seikkulaan, mutta ei auttanut, Puijolle seitsemäs piste. Sitten syöttövirheet puolin ja toisin - 6-8. 6-10:en päättyneessä pallossa LP-Vampula hermoili ja joukkue kokoontui aikalisälle. Kääntään ei aikalisän taika purrut, vaan hän syötti Puijon kolmannen ässän. LP-Vampula vaihtoi Vuorenmaan Seikkulaan ja Stanchulovan Mansikka-ahoon. 6-12 -piste Rusnachenkon toisesta kosketuksesta ja samalla tempulla tilanteeseen 8-14. LP-Vampula kiristi Kukkosen syöttövuorolla tilanteeksi 14-17, jolloin Puijo otti tuumaustauon. Tällä kertaa vaikutus oli suotuisa, eli vastustajan syöttövirhe. Vastustajalta Vikstedt sisään, Aalto ulos. LP-Vampula kiri taas ja tuli tasoihin 21-21 Kukkosen hienolla torjunnalla. Tuolloin kapteeni Hujanen astui estradille hyökkäyspisteellä ja ässällä. Eräpalloon LP-Vampulan hyökkäysvirheellä, mutta Hujasen syöttö lipsahti verkkoon. Puijo aikalisälle pisteissä 22-24. Kotijoukkue pääsi vielä pinnan päähän Vikstedtin hyökkäyksellä, mutta Tokoku onnistui viimein päättämään erän pisteisiin 23-25 lyömällä vastustajan käsistä ulos.

Kolmannen erän alussa pelattiin useita pitkiä palloja ja Puijo pysytteli keulilla. 4-8 riitti LP-Vampulan päävalmentaja ZIga Kosille ja kotijoukkue aikalisälle. Seuraavaksi Stanchulova löysikin nelospaikalta raon Puijon torjunnasta, jonka jälkeen pelattiin pahemman luokan sähellyspallo, josta vieraiden yhdeksäs piste. Puijo pelasi tilanteeksi 6-11, jolloin LP-Vampula käytti toisen aikalisänsä. Kotijoukkue piristi hieman otettaan ja sai kirittyä piste-eron kolmeen, muttei sitä lähemmäs. 11-17 -tilanteeseen päättyneessä pisteessä Kääntä onnistui pelastamaan tilanteen heittämällä pallon hihalla vastustajan puolelle mahdottoman näköisestä paikasta tolpan vierestä, jonka jälkeen Tokoku torjui pisteen. Nyt Puijon peli kulki kauniisti ja pisteitä ropisi Tokokun syöttövuorolla omilla hyökkäyksillä ja torjunnoilla 20:n asti. LP-Vampula sitä vastoin pelasi todella synkkää vaihetta, eikä löytänyt mitään aseita Puijoa vastaan. Kolmas erä päättyikin yllättävän nopeasti Rusnachenkon 12-25 torjuntaan ja ottelu Puijolle puhtaasti 0-3.