Puijo Wolleylle ensimmäinen pelaajakiinnitys kaudelle 2022-2023

25.2.2022

Kolmatta Mestaruusliigakauttaan pelaava Puijo Wolley on solminut ensimmäisen tulevan kauden 2022-2023 pelajaasopimuksen keskitorjuja Eveliina Smolanderin kanssa. Tänä vuonna 30-vuotta täyttävä pelaajatar omaa kokemusta useammastakin eri seurasta Mestaruusliigassa mutta on tykästynyt Kuopion olosuhteisiin. Lapuan Virkiän kasvatille tuleva kausi on jo kolmas Kuopiossa.


Näin itse pelaajatar kommentoi jatkamistaan Puijo Wolleyssa:
“Hienoa, että jatkosopimus syntyi jo tässä vaiheessa vuotta, kiitän seuraa luottamuksesta!

Olen viihtynyt Kuopiossa hyvin ja lupsakan kaupungin meininki soveltuu omalle kohdalle varsin mainiosti. Kausi on ollut tuloksien puolesta kokonaiskuvaltaan nousujohteinen ja kova työnteko jatkuu edelleen.

Seuraavalta kaudelta odotan edelleen tavoitteiden asettamista korkealle, laadukasta työntekoa ja vahvan joukkueen rakentamista. On hienoa olla osana projektia, jossa pyritään viemään kuopiolaista naislentopalloilua kohti huippua!”


Seura LP Puijo on tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen: 
”Ensi kauden tavoitteena on luoda seuralle kilpailukykyinen ja menestyksekäs joukkue. Seuralla on selkeä suunnitelma tavoitteen saavuttamiseen ja iso osa sitä on joukkueen rakentaminen. Eveliina on tärkeä pelaaja niin pelillisesti kuin joukkuehengenkin kannalta. Evellä on johtajan ominaisuuksia niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin ja positiivinen asenne tekemiseen. Olemme erittäin iloisia, että hän päätti jatkaa pelaamista seurassamme.” 

Eveliinan näkee kentällä seuraavaksi lauantaina Salossa, kun joukkue matkustaa LP Viestin vieraaksi. Ottelun näkee suorana Ruutu+ -palvelusta. Kotikentille Studentialle palataan viikon päästä lauantaina 5.3.2022 klo 15:00!