Puijo Wolley 3 - 0 LP-Vampula (25-21, 25-15, 25-15)

Avauskokoonpanot:
LP-Vampula: Stanchulova, Aalto, Vuorenmaa, Petrova, Jarman, Kukkonen ja Naasko (L)
Puijo: Autere, Kääntä, Hujanen, Schmid, Rusnachenko, Tokoku ja Koskenkorva (L)

Ottelun aluksi Puijon Ella Autere palkittiin runkosarjan torjuntatilaston voitosta ja 300:n liigatorjunnan rajapyykin ylittämisestä.

Heti ottelun alussa näki, että nyt ollaan päästy tosipeleihin. Kaikki pallot taisteltiin loppuun asti ja peli oli tasaista. Kymmenestö ottelun ensimmäisestä pisteestä kuusi syntyi joko Kristiana Petrovan tai Iveta Stanchulovan hyökkäyksestä tai virheestä, eli vieraat olivat aktiivisia verkolla. LP-Vampula piti pitkään kahden tai kolmen pisteen etumatkaa, mutta Puijo pysyi hyvin tuntumalla, eikä sortunut liiallisiin virheisiin. Puijo terävöitti sekä hyökkäystä että torjuntaa ja paineli 12-10 -johtoon. Tuolloin Ziga Kos kokosi LP-Vampulan aikalisälle, jonka jälkeen Oksana Rusnachenko syötti onnekkaan netdrop-ässän. Pari pinnaa myöhemmin LP-Vampulan Teija Vuorenmaa onnistui samassa, mutta syötti seuraavan verkkoon. Erässä nähtiin jo kolmas netdrop, kun LP-Vampulan Petrova syötti pelin tasoihin 14-14. LP-Vampula meni johtoon 15-16, kun Petrovan kutospaikalta kevyesti tippaama pallo ei kelvannut Puijon puolustukselle. Puijo otti LP-Vampulan kiinni 19:n pisteen kohdalla Sarah Schmidin ässällä ja meni ohi pitkän pallon päättäneellä Rusnachenkon tippauksella. LP-Vampula tasoihin Petrovan takanurkkaan suunnatulla hyökkäyksellä. Puijo meni johtoon 22-21 Autereen yhden naisen torjunnalla, jonka jälkeen Hilkka Hujanen sijoitti seuraavan pallon kaikessa rauhassa vastustajan kenttään. LP-Vampulan toinen aikalisä tilanteessa 23-21, jonka jälkeen Autere otti seuraavan torjuntapinnansa keskeltä. Erän päätti lukuihin 25-21 Rusnachenko ässäsyötöllään.

Myös toisen erän viisi ensimmäistä pistettä tuottivat tilastomerkintöjä vain LP-Vampulan puolelle. Tuon jälkeen Puijon kone käynnistyi ja peli olikin hetkessä 9-4. LP-Vampula vaihtoi verkolle Selma Räsäsen Teija Vuorenmaan tilalle. Puijo jatkoi dominointia vastustajan parista kavennuspisteestä huolimatta. Ottelun neljännen netdrop-ässän teki Rusnachenko, jonka jälkeen luvut olivat 13-7. Puijo pelasi todella laadukkaasti ja LP-Vampula otti toisen aikalisänsä tilanteessa 15-7. Huittislaiset saivat Rusnachenkon syöttöputken poikki tilanteessa 15-8, mutta Petrovan syöttö jäi verkkoon. Tilanteessa 18-10 Puijo vaihtoi Anni Karjalaisen Autereen tilalle syöttämään ja LP-Vampula Ella Aallon Ada Vikstedtiin. Erän lopulla LP-Vampula sai hieman uutta draivia ja kaunisteli tilastoja, mutta erä oli selvästi Puijon. Erän sinetöi lukuihin 25-15 Selma Räsäsen hyökkäysvirhe.

Pitkältä erätauolta LP-Vampula palasi hieman edellistä erää pirteämmin, mutta Puijo iski tauluun Hujasen, Käännän ja Tokokun tehokkuudella jälleen lukemat 9-4 ja vierasjoukkue meni aikalisälle. Nyt aikalisä puri ja LP-Vampula kiri Stanchulovan syöttövuorolla 10-7:än. Seuraavan kirin vieraat ottivat Puijon 12:n pisteen perään ja pääsivätkin kahden pisteen päähän. Ei auttanut, Puijo oli liekeissä ja etenkin torjunta toimi; LP-Vampula otti toisen aikalisän tilanteessa 17-11. Schmid lopetti syöttöputkensa virheeseen tilanteessa 18-12, jolloin syöttämään siirtyi Petrova. Pekka Seppänen kokosi kotijoukkueen aikalisälle tilanteessa 18-14. Ottelun kenties iloisimmat tuuletukset nähtiin hetki myöhemmin passari Lotta Kukkoselta, joka torjui hienosti Hilkka Hujasen hyökkäyksen.  TIlanteessa 20-15 Vanessa Jarman vaihtui hyökkäysvirheen jälkeen Vikstedtiin. Puijo pelasi loppuelän lähes hurmoksessa - nyt onnistui kaikki. Erä ja ottelu päättyivät lukuihin 25-15 vierasjoukkueen hyökkäysvirheen myötä.